Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takım savunması hücumda başlar. O yüzden hücum gücümüz zaten iyiydi demek de doğru değil. Elmander-Necati-Emre Ç-Engin nasıl oluyordu şöyle bir hatırlayın.
Hocanın Belhanda gibi adamları istemesinin bir sebebi var.
Yalancı Dursun bugün yine çıktı kariyer planı gibi bir şeyler zırvaladı. Bir de dalga geçer gibi Tudor ile sorun yaşamadı diyorEvren Göz: Sneijder ayrılmak istemiyordu. Yönetim ve Tudor kendisini istemediği için teklifleri değerlendirmeye aldı.
SICAK BİLGİ: GSaray, PSG'den onay çıkması sonrası Ben Arfa'nın menajeri Bertrand'a,yıllık 3 milyon € net ücret olarak resmi teklifini iletti
Selman
bazi takimlarin kadrosu uefa nin sitesinde aciklanmis
birazdan bizim kadro da belli olur
Ben Arfa'nın teklifi kabul etmesi durumunda alacağı ekstra bonuslar ve imza parası hakkında henüz bir bilgi verilmedi.SICAK BİLGİ: GSaray, PSG'den onay çıkması sonrası Ben Arfa'nın menajeri Bertrand'a,yıllık 3 milyon € net ücret olarak resmi teklifini iletti
Selman
İlk cümleme dikkat, buna benzer fotolar diğer transferler için de oldu dedim. Ben halen fake olup olmadığı belli değil diyorum, öyle de paylaştım zaten. Bekleyip görelim
Ben Arfa 3e gelmez
dogru buna katılıyorum o yüzden sneijder icin cok ah vah etmeyi anlamıyorum sneijder aldıgı olaganüstü parayı düsünüyordu bu acık
fakat transfer öncelikleri savunma ve ortasahadan baslanmalıydı bence cünkü savunma 4lümüz yok br tek stoper aldık
melo gibi hem ısıran hem savunmaya 3.stoper olabilen bir adamımız yok bu en büyük tehlike aslında
Arfa kaliteli oyuncu tamam ama tempolu mu? Disiplinli mi? Savunmaya yardım eder mi?
Zaten selçuk leşinin en iyi oynadığı sezondu. Neden?
Elmander, Engin, Melo gibi oyuncular yükünü fazlasıyla azaltıyorlardı. Selçuk da sırıtmıyordu. Türkiye Liginde önde baskıyı iyi yaparsan, hep beraber savunur hep beraber hücum yaparsan zaten şampiyon olursun. Tabi bunu yapacağın oyuncuların kalitesi de önemli.