Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bazi takimlarin kadrosu uefa nin sitesinde aciklanmis

birazdan bizim kadro da belli olur

Takım savunması hücumda başlar. O yüzden hücum gücümüz zaten iyiydi demek de doğru değil. Elmander-Necati-Emre Ç-Engin nasıl oluyordu şöyle bir hatırlayın.

Hocanın Belhanda gibi adamları istemesinin bir sebebi var.

Zaten selçuk leşinin en iyi oynadığı sezondu. Neden?

Elmander, Engin, Melo gibi oyuncular yükünü fazlasıyla azaltıyorlardı. Selçuk da sırıtmıyordu. Türkiye Liginde önde baskıyı iyi yaparsan, hep beraber savunur hep beraber hücum yaparsan zaten şampiyon olursun. Tabi bunu yapacağın oyuncuların kalitesi de önemli.

SICAK BİLGİ: GSaray, PSG'den onay çıkması sonrası Ben Arfa'nın menajeri Bertrand'a,yıllık 3 milyon € net ücret olarak resmi teklifini iletti

Selman

Evren Göz: Sneijder ayrılmak istemiyordu. Yönetim ve Tudor kendisini istemediği için teklifleri değerlendirmeye aldı.
Yalancı Dursun bugün yine çıktı kariyer planı gibi bir şeyler zırvaladı. Bir de dalga geçer gibi Tudor ile sorun yaşamadı diyor

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben Arfa 3e gelmez

SICAK BİLGİ: GSaray, PSG'den onay çıkması sonrası Ben Arfa'nın menajeri Bertrand'a,yıllık 3 milyon € net ücret olarak resmi teklifini iletti

Selman
Ben Arfa'nın teklifi kabul etmesi durumunda alacağı ekstra bonuslar ve imza parası hakkında henüz bir bilgi verilmedi.

İlk cümleme dikkat, buna benzer fotolar diğer transferler için de oldu dedim. Ben halen fake olup olmadığı belli değil diyorum, öyle de paylaştım zaten. Bekleyip görelim

Ayni kisinin diger transferler icin paylastigi fotolar da fake idi bu da fake. Hatta bu kadar sacma bir dokuman olamaz, 2 tane yolcunun ismi yaziyor. Airport Controlling System Database uydurma bir seye benziyor. Abuk subuk bir sey fake olup olmadigi 40 km oteden belli

dogru buna katılıyorum o yüzden sneijder icin cok ah vah etmeyi anlamıyorum sneijder aldıgı olaganüstü parayı düsünüyordu bu acık

fakat transfer öncelikleri savunma ve ortasahadan baslanmalıydı bence cünkü savunma 4lümüz yok br tek stoper aldık

melo gibi hem ısıran hem savunmaya 3.stoper olabilen bir adamımız yok bu en büyük tehlike aslında

Öncelik olarak bakarsak evet orta saha ve bekler şu an her şeyden önemli, hatta belki stoper de lazım. Ama geçen sezon hücumda kesinlikle iyi değildik, yeterliydik dersek yanılırız. Podolski, Bruma, Sneijder, Yasin'in bireyselliğine bırakmıştık kendimizi. Bu adamların ortak özelliği de takım savunmasında neredeyse hiç olmamaları.

orta sahamızı veriyorum

----------Selçuk---------
--Belhanda--Ben Arfa--

rakiplere resmi maçlar sırasında geçiş hücumu antrenmanı yaptıracağız sanırım

Arfa kaliteli oyuncu tamam ama tempolu mu? Disiplinli mi? Savunmaya yardım eder mi?

3üde hayır heleki ingiltere kariyeri cok kötü zaten bacagıda kırılmıstı

nice te zirve yaptı aslında her arap oyuncu gibi disiplinsiz ama muazzam yetenekli sneijderi kosmuyor diye gönderip ben arfayı almak attan inip eşşege binmek olur

ve arap oyuncuların en büyük riski 2 mac show yapıp 3.mac kafası atarsa solugu barlarda alabilirler adel taarabt vardı hatırlayın adam yok oldu gitti

Ben arfayi savunma yapmayacak diye mi istemeyeceksiniz yapmayin allah askina..o transferin olacagini dusunmuyorum bu arada

Ben Arfa'ya da 10 numara senin sözünü verir dursun.

Zaten selçuk leşinin en iyi oynadığı sezondu. Neden?

Elmander, Engin, Melo gibi oyuncular yükünü fazlasıyla azaltıyorlardı. Selçuk da sırıtmıyordu. Türkiye Liginde önde baskıyı iyi yaparsan, hep beraber savunur hep beraber hücum yaparsan zaten şampiyon olursun. Tabi bunu yapacağın oyuncuların kalitesi de önemli.

Aynen bu da önemli bir tespit. Selçuk tabii o zamanlar şimdikinden daha diriydi, daha istekli arzulu oynuyordu ama bu dediğinin de müthiş etkisi vardı.

Yaw takımda orta saha yok bek yok ne ben arfası daha?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt