Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
snejder gidiyorsa selçuk denen dallamada şutlanmalı.

Nefret etmediğimi sana ispatlamanın yolu ne ola ki?...Şu an itibariyle Ben Arfa' nın daha faydalı olacağını düşünmek kusur mudur yani?...Ta FT e kadar uzandın hiç alakam olmadığını biliyor olman gerektiği halde...

Şikayet ettiği Tudor' un ağır idmanları sayesinde fiziğini bir ölçüde düzeltebilmiş olduğunu kim inkar edebilir?. Ona rağmen kuyusunu kazmaya çalışmasının sebebi, Kulübü çiftlik gibi kullanmaya devam etmek istemesi olabilir mi acaba?...

Olmaz da yarın Sneijder çıkıp ''Evet, Tudor' u göndermek için takımı örgütledim, De Jong benim desteğimle '25 kişi gitmez, bir kişi gider' diyebildi'' dese bile ''Kulübün iyiliği için yapmış, çapsız Tutor' dan bizi kurtarmak istemiş işte!'' diye efsane uydurabilecek kişilerden aldığın like lar (Neye lazımsa?) içine sinecek mi?...

Uzatmak istemiyorum. Cevap da yazma boşver, öylece kalsın...

Abi anlatamıyorum galiba çünkü inanmak istemiyorsun. Bak bugün Başkan'ın lafları:

1. Sneijder bu kulüpte gelecekte yönetici ve hoca olarak da görev almalı
2. Tudor ile Sneijder arasında bahsedilen meseleler doğru değil.

Bu dediğin terbiyesizliği yapan adama bunlar denir mi? Eğer varsa öyle birşey ilk tekmelensin diyen ben olurum.

Sen kazara bir yerde uyduruk bir haber duymuşsun, toplantı filan ki bir tek sen duymuşsun herhalde onu, ve buna inanmak istiyorsun. Adamlar böyle birşey yok diyor buna inanmıyorsun.

Gelelim Ben Arfa olayına. Senin cümlen bayraktarlığını yaptığın adam, TD göndermek vb. gibi şeyler içermiyor mu? Ben de diyorum ki ne oldu da bu adamla ilgili olmadığını kendisine en çok mobbing yapan kişi olan başkanın bile söylediği şeyleri aatfedip O'nu savunanlara çakma ihtiyacı ve oyuncuyu aşağılama ihtiyacı hissediyorsunuz?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Twitter'da Ben Arfa'ya "come to Galatasaray" etkinliği başlamış..:asd22:

Ben Arfa yerine orta saha alsak nasıl olur???

Ben Arfa gereksiz oğlu gereksizdir. 2 orta saha, 2 bek. Bakalım önümüze

DEJX0JBXYAIae2p.jpg

Kucka Kap, 6 degil 5 milyonmus

Benfica, Sinan Gümüş için teklifini 3.5 milyon euro’ya çıkardı. Galatasaray ise Sinan için 4.5 milyon Euro talep ediyor.

---------------- Ali - Veli -----------------
Feghouli - Ben Arfa - Belhanda
------------------ Gomis------------------

Cacık olmaz cacık.

Lemina'yı ve/veya Imbula'yı alalım üstüne Adem Büyük alınsın kabul ederim..Orta Saha iyi olsun gerisi Ünal başkan'ın deyimiyle pastaya çilek olur..Daha bizim pastamız yok; bekler boş orta saha boş pazardan pasta için çilek almaya kalkıyoruz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt