Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder'in 1 sene daha takımda kalıp sağlam bir kadroyla başarılı olacağını düşünenlerdenim. Ama yönetimin bu süreci bu kadar berbat bir şekilde yürütmesi olayın sonucunu benim açımdan değişikliğe uğrattı. Snejder'in İstanbul'a geldiği ilk gün(ilk toplantı) bu olayı bir sonuca bağlamaları gerekirdi iyi yada kötü, gerçi Sneijder ile yolların ayrılması kesin ise sezon bitiminde halletmeleri gerekirdi. Olayın böyle pazarlık kıvamında saçma sapan bir hale gelmesi ciddi derecede kötü bir görüntü oluşturdu. Yönetim o kadar berbatki Sneijder ile ilgili net bir kararı hala vermiş değil.

Sneijder'i göndermek istiyorsanız adamın sözleşme gereği alacaklarını vermek zorundasınız bunu bilmiyormuş gibi adamın karşısına çıkarsanız birde üzerinde pazarlık yapmaya kalkarsanız Sneijder de alacağını almadan gitmek istemez. Burda yanlış olan birşey yok burda Sneijder'i eleştirenler bile hak ettikleri birşeyi almadan gitmek istemezlerdi herhalde.

Şayet Sneijder'i maaşından dolayı göndermek istiyorsanız olayı daha sessiz bir şekilde geçen sezon bitmeden halledebilirdin, bunuda yapmadın.

Şimdi göndermek istiyorsan o toplantı da dik durup neyse alacağı verip gönderecektin bunun başka bir yolu yok. Neresinden bakarsanız bakın yönetim felaket derecede bu süreci yönetiyor.

Sneijder'i göndermek istiyorsanız yolunuz bu şekilde olmamalıydı. Elindeki bir yıldızı göndermenin tek yolu bu olmamalı, süreci daha iyi yönetip güzel bir veda yaptırabilirdiniz.

Bu saatten sonra Sneijder takıma çok katkı sağlayamaz, helal olsun Dursun ve ekibine. Bir olay anca bu kadar berbat edilebilirdi size de yakışan bu.

Sneijder'i istemeyenler bile bu şekilde gönderilmesini doğru bulmuyorlardır diye tahmin ediyorum.

sürecin iyi yönetilmediğine katılıyorum ama vereceksin sözleşmesindeki miktarı göndereceksin demene katılmıyorum. adamla masaya oturacam ve adam sözleşmemdekini almadan gitmem diyorsa eğer enayi miyim arkadaşım ben. madem verecem 5 milyon ücret paf'ı yollarım 1 sene 1 tane maça dahi çıkarmam. burada zararlı biz değil kesinlikle sneijder olur ki önümüzdeki sene dk var. kimse 1 sene top oynamamış adamı dk'da oynatmaz. yani sneijder'in elinde sözleşme kozu varsa bizim de var. bir şekilde orta yol bulunmalı

DEJeDnYW0AAe5L2.jpg

Antreman kıyafeti neden beyaz değil? geçen senede kaldın, geçen senenin kıyafetini giy mi diyorlar?

Sneijder oyun sablonumua uymuyor diyorsan Selcuku da keseceksin. Selcuk ile hizli oyun IMKANSIZ.

Selcuku hala banko 11 oynatirsa Tudor'un samimiyetine inanmam ben hic bir sekilde. Cünkü agresif ve issiran bir takim istiyor anladigim kadariyla ve bunun Selcuk ile mümkünati yok.

Sneijderin 1 sene kontrati var ve göndermeye kalkiyorlar, Selcukun da 2 sene var. Dersin bak ben seni bu sene ilk 11 düsünmüyorum, düsüstesin diye adam akilli oturur konusursun. Ya bunu kabullenir ya da defolup gider. Bu kadar basit. "O kadar para alan adam yedek oturamaz" demesin kimse. Sen ne bombos adamlara ne paralar ödüyorsun, Selcuk yede oturup cuval cuval para kazanmis ne olacak yani.

Hem nereden biliyorsun belki ben oynamak istiyorum o zaman baska takima giderim diyecek belki. Denemeden bilemezsin.

selçuk konusunda hemfikiriz ama adamın medya desteği var takım kaptanı lobi gücü ileri düzeyde milli takımdan torpilli ve ücreti de çok fazla. bu nedenler birleşince yedek bırakılması çok zor. sen olsan sen de bırakamazsın . selçuk'u isteyen yok kimse o parayı vermez zaten gitmez de . yerli çetenin ele başısı . mecburen sabri gibi yapıştığı yerden kendi düşene kadar bekleyeceğiz.
sneıjder ile selçuk konusu eşit değil.

Ben Arfa ile ilerde baya top tutabilen oyun kurabilen bi takim oluruz bir cok sistem ile oynayabiliriz oyun icinde bir cok değişiklık olur, tempoyu biz belirleriz.. hele ic sahada ohohoho. Ilerde top tutabilmek önemli bu sene her dönen top kontra olarak geliyoedu kaleye

Brumayı şinoyu yönetemeyen adam arfa yı mı yönetecek komik.

Sony Z5 Premium

Tam BAM'lı sezon gibi olacağız. Orta saha ya takviye almadıkça ön taraf tophane arka taraf şişhane'den öte olmayacaktır.

Ben arfa gelirse kombineler tamamen biter forma satışları patlar takıma katkısını söylemeye gerek bile yok :oley:

Yine kadro kuralım

-----------------Muslera-----------------

Lang------Maicon------Serdar-------xx

-------Vain-----------Belhanda-----------

Feghoui---------Ber Arfa-----------Kono

------------------Gomis-------------------
Böyle birşey mi düşünüyor acaba?

Vay be sneijder bile istenmeyen adam oldu takımda ne gunler görecegiz daha

Tudor&Sneijder Tudor&Bruma Tudor&Poldi birlikte yapamadı neye gere Tudor&Ben Arfa birlikteliği düşünülüyor bilmiyorum inanın

Evren Göz: "Feghouli yakın zamanda İstanbul'a gelecek. Bu gece geleceği yönünde iddialar var ama teyit ettiremedik."

'Süper Lig'i nasıl yorumlar' sorusuna Kucka: "Zaten isminde var. Süper bir lig." :asd22:

Gelirken beynini uçakta bırakmış.

selçuk konusunda hemfikiriz ama adamın medya desteği var takım kaptanı lobi gücü ileri düzeyde milli takımdan torpilli ve ücreti de çok fazla. bu nedenler birleşince yedek bırakılması çok zor. sen olsan sen de bırakamazsın . selçuk'u isteyen yok kimse o parayı vermez zaten gitmez de . yerli çetenin ele başısı . mecburen sabri gibi yapıştığı yerden kendi düşene kadar bekleyeceğiz.
sneıjder ile selçuk konusu eşit değil.
Sneijder gibi global etkisi olan bi adamla masaya oturuyorsun, Selçuk gibi Türkiye'deki oyuncuların bile düşüncelerini değiştiremeyecek (kimse Selçuk dedi diye vazgeçmez Galatasaray'dan) biriyle masaya oturamıyorsun. Gülerler buna.

Sneijder'in 1 sezonda aldığı para 4.5m€. Selçuk'un kalan 2 sezonunda aldığı para 5.85m€. Arada dağlar kadar fark yok, Selçuk'la masaya oturmak zor değil.

Lobi, medya desteği falan bahane. Sneijder de şu günlerde medyadan destek görüyor, ayrıca taraftarın yarısı kalması gerektiğini savunuyor. Selçuk'un arkasında duracak taraftar sayısı Sneijder'inkine göre çok daha az.

Ben Arfa gerçekten büyük topçu bireysel yetenekleri zirve bir adam ama gelirse Tudor defansa gel koş koş koş git adam kovala diye diye adamı futboldan soğutacaktır

Xxx----Maicon---Xxx---Xxx
--------------Xxx-----Xxx--------

Rezillik

sürecin iyi yönetilmediğine katılıyorum ama vereceksin sözleşmesindeki miktarı göndereceksin demene katılmıyorum. adamla masaya oturacam ve adam sözleşmemdekini almadan gitmem diyorsa eğer enayi miyim arkadaşım ben. madem verecem 5 milyon ücret paf'ı yollarım 1 sene 1 tane maça dahi çıkarmam. burada zararlı biz değil kesinlikle sneijder olur ki önümüzdeki sene dk var. kimse 1 sene top oynamamış adamı dk'da oynatmaz. yani sneijder'in elinde sözleşme kozu varsa bizim de var. bir şekilde orta yol bulunmalı

Ben böyle düşünce yapısına karşıyım ve doğru da bulmuyorum. Sana yıllardır büyük emek vermiş bir oyuncunu birileri istemiyor diye göndermek isteyeceksin ve adama hakkını vermeyeceksin birde üzerine tehdit eder gibi bunları söyleyeceksin bu hoş bir davranış değil.

Burda haklı olan Sneijder bana göre. Yönetim olarak bir karar verdiysen sözleşme gereği neyse onu yapacaksın. Sneijder alacağından feda edebilir yada indirime gidebilir ama zorlayamazsın çünkü adamın hakkı o.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt