Artun Gündemir
Parçalı Üye
- 25 Aralık 2009
- 4.296
- 800
- 1.683
Sneijder'in 1 sene daha takımda kalıp sağlam bir kadroyla başarılı olacağını düşünenlerdenim. Ama yönetimin bu süreci bu kadar berbat bir şekilde yürütmesi olayın sonucunu benim açımdan değişikliğe uğrattı. Snejder'in İstanbul'a geldiği ilk gün(ilk toplantı) bu olayı bir sonuca bağlamaları gerekirdi iyi yada kötü, gerçi Sneijder ile yolların ayrılması kesin ise sezon bitiminde halletmeleri gerekirdi. Olayın böyle pazarlık kıvamında saçma sapan bir hale gelmesi ciddi derecede kötü bir görüntü oluşturdu. Yönetim o kadar berbatki Sneijder ile ilgili net bir kararı hala vermiş değil.
Sneijder'i göndermek istiyorsanız adamın sözleşme gereği alacaklarını vermek zorundasınız bunu bilmiyormuş gibi adamın karşısına çıkarsanız birde üzerinde pazarlık yapmaya kalkarsanız Sneijder de alacağını almadan gitmek istemez. Burda yanlış olan birşey yok burda Sneijder'i eleştirenler bile hak ettikleri birşeyi almadan gitmek istemezlerdi herhalde.
Şayet Sneijder'i maaşından dolayı göndermek istiyorsanız olayı daha sessiz bir şekilde geçen sezon bitmeden halledebilirdin, bunuda yapmadın.
Şimdi göndermek istiyorsan o toplantı da dik durup neyse alacağı verip gönderecektin bunun başka bir yolu yok. Neresinden bakarsanız bakın yönetim felaket derecede bu süreci yönetiyor.
Sneijder'i göndermek istiyorsanız yolunuz bu şekilde olmamalıydı. Elindeki bir yıldızı göndermenin tek yolu bu olmamalı, süreci daha iyi yönetip güzel bir veda yaptırabilirdiniz.
Bu saatten sonra Sneijder takıma çok katkı sağlayamaz, helal olsun Dursun ve ekibine. Bir olay anca bu kadar berbat edilebilirdi size de yakışan bu.
Sneijder'i istemeyenler bile bu şekilde gönderilmesini doğru bulmuyorlardır diye tahmin ediyorum.
sürecin iyi yönetilmediğine katılıyorum ama vereceksin sözleşmesindeki miktarı göndereceksin demene katılmıyorum. adamla masaya oturacam ve adam sözleşmemdekini almadan gitmem diyorsa eğer enayi miyim arkadaşım ben. madem verecem 5 milyon ücret paf'ı yollarım 1 sene 1 tane maça dahi çıkarmam. burada zararlı biz değil kesinlikle sneijder olur ki önümüzdeki sene dk var. kimse 1 sene top oynamamış adamı dk'da oynatmaz. yani sneijder'in elinde sözleşme kozu varsa bizim de var. bir şekilde orta yol bulunmalı