Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaç yıldır oynayan sneijderi gönserip bena arfayı almak transfer hayranlığıdır.bu kadar adam varken önde , ve ortasaha rezilken nasıl ben arfa isteniliyor anlamıyorum.

Yine kadro kuralım

-----------------Muslera-----------------

Lang------Maicon------Serdar-------xx

-------Vain-----------Belhanda-----------

Feghoui---------Ber Arfa-----------Kono

------------------Gomis-------------------
Böyle birşey mi düşünüyor acaba?
Selçuk ve semihsiz kadrolar kurmayalım
Boşuna :(

Sony Z5 Premium

Neto (kaleci olan) resmen Valencia'da.

Sonunda tam bir Fransız takımı oluruz. 112 yıl bekledik bunu.

Çok iyi bir takım oluruz değil mi:D

Dursun dan çok şey beklediğimin farkındayım ama umarım birşeyler olurda şu oyuncuları alırlar. Şöyle rahat rahat zevk alarak bizim maçları izlemeyi özledim.

Sneijder gibi global etkisi olan bi adamla masaya oturuyorsun, Selçuk gibi Türkiye'deki oyuncuların bile düşüncelerini değiştiremeyecek (kimse Selçuk dedi diye vazgeçmez Galatasaray'dan) biriyle masaya oturamıyorsun. Gülerler buna.

Sneijder'in 1 sezonda aldığı para 4.5m€. Selçuk'un kalan 2 sezonunda aldığı para 5.85m€. Arada dağlar kadar fark yok, Selçuk'la masaya oturmak zor değil.

Lobi, medya desteği falan bahane. Sneijder de şu günlerde medyadan destek görüyor, ayrıca taraftarın yarısı kalması gerektiğini savunuyor. Selçuk'un arkasında duracak taraftar sayısı Sneijder'inkine göre çok daha az.

o eskidendi doğru dürüst alıcısı bile çıkmaz. çıkan da pul parasına kadrosuna katmak ister.selçuk o sözleşmeyi kendi başına yaptırmadı o sözleşmeyi yaptıracak gücü var. maalesef var. volkan demirel , sabri sarıoğlu selçuk inan birbirlerine çok benziyorlar.

Ntvsporda evren göz dediki sneijder geçen sene alacaklarını + bonservisini + seneye alacağı ücreti istiyomuş buda yaklaşık 10 milyon avro yapıyomuş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben böyle düşünce yapısına karşıyım ve doğru da bulmuyorum. Sana yıllardır büyük emek vermiş bir oyuncunu birileri istemiyor diye göndermek isteyeceksin ve adama hakkını vermeyeceksin birde üzerine tehdit eder gibi bunları söyleyeceksin bu hoş bir davranış değil.

Burda haklı olan Sneijder bana göre. Yönetim olarak bir karar verdiysen sözleşme gereği neyse onu yapacaksın. Sneijder alacağından feda edebilir yada indirime gidebilir ama zorlayamazsın çünkü adamın hakkı o.

bu davranış tabiki hoş değil, öncelik her daim anlaşma olmalı. sen futbolcu ile masaya oturursun gelecek planlarımızda sen yoksun, kendine kulüp bul dersin. buna karşılık futbolcu illa ben kalacam burada sözleşmemden 1 kuruş eksik almadan gitmem diyorsa o futbolcu art niyetlidir, alacağı para onun için her şeyden daha önemlidir. böyle davranan oyuncuya da dediğim tarzda bir muamele bence yanlış değil. bunu sneijder özelinde demiyorum. sneijder'in böyle bir şey diyeceğini de sanmıyorum. genel konuşuyorum

Ben arfa nice'da oynadigi gibi oynasin kim giderse gitsin

DEJeDnYW0AAe5L2.jpg

Adamin dibi :hat: :hat:

0BB4PW.jpg

Lemina haberleri kesildi

Ulan bari Badou gelsin Temposuyla güc katar

Gençlerbirliği, Zeki Yavru ile anlaştı!

!!!!!!!!!!!

o eskidendi doğru dürüst alıcısı bile çıkmaz. çıkan da pul parasına kadrosuna katmak ister.selçuk o sözleşmeyi kendi başına yaptırmadı o sözleşmeyi yaptıracak gücü var. maalesef var. volkan demirel , sabri sarıoğlu selçuk inan birbirlerine çok benziyorlar.
Alıcıyla alakası yok o dediğimin. Bak Gomis'e, "Drogba'ya konuştum karar verirken" dedi. Clichy gelmedi diye DeJong gibi saçma bi herifin bile etkisi olduğu iddia edildi. "Etki"den kastım bu. Yarın birgün biri arayıp "yaw Wesley, Galatasaray bana teklif getirdi, orda ortam nasıl, gideyim mi?" dediğinde etkisi küçük mü olur büyük mü? Ve bunu yapabilecek oyuncu sayısı sence az mıdır?

Gücü falan yok. Olay Sneijder olduğunda "gitsin, sürünsün, pafla çalışsın" denebiliyor ama Selçuk olduğunda "medya gücü". Ya Selçuk'un Galatasaray'a ne gibi bi zararı olacak paradan başka? Kadro dışı bıraksak Semih'i falan etkileyecek diye mi korkuyoruz? Etkilesin abi, şu anda etkilediğinden daha fazla etkileme imkanı yok. Selçuk'un lafıyla Galatasaray'ı sabote edecek futbolcular da zaten malın önde gidenleridir. Neymiş bu Selçuk'un lobisi ya? Ne gibi bi etkisi varmış?

Selçuk yine biraz idare eder ama tudor ınş semih'i oynatmayı düşünmüyordur.Semih ola caksa hakikaten hayal kurmayalim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt