Malik Yavuz
Büyük Kaptan
- 14 Kasım 2010
- 23.256
- 1.434
- 1.503
Zaten bu takım gol atmakta sıkıntı yaşayan bir takım değil.
Tüm savunma sorunlarını Maicon mu çözecek ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vay be helal transfer var mıYıldırım gibiyim. ������
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben arfa diyolar amin derim. ?vay be helal transfer var mı
Iyi bir defansif ortasaha şart hemde ne şart 8 numarayi geçtim onu kapatiriz bir türlü
Üçlü oynayacaksak en az 6 orta saha, ikili oynayacaksak 5 orta saha gerekli. Şuanda elimizde iki kötürüm var selçuk ve tolga suabda ptt 1. Lig ayarında ve temposuzlar. Hücüm tarafı fena değil de. Wesley kalırsa arkalarında imbula ve lemina rüyalarımı süslüyor. Sol taraf belhanda sağ tarafta feghouli veya ben arfa çok tatlı olur. ??
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
jeremy mathieu zu s.lisbon
Ben Arfa gelirse o ortadaki oyun kurma eksikliğini Belhanda ve Arfa ile kapatabiliriz ama o sertliği ne tolga ile ne de selçuk ile yakalayamayiz malum 2.stoper transferi olmadığından 6 numara daha kritik benceBana göre 8 numara 6 numaradan önemli.
Acayip ayar oluyorum su karısının yenı sevgilisiyle program yapan beyefendiyedemirkol ne saçmalıyor sanane bizim u17 lerin saçından floryanın adetlerini sorgulamak sanamı kaldı algı yaratıcı fbtv şaklabanı
bana kalsa bende alırdım 4-5 tane
ama şu an 2 tane lemina ve venkür gibi topçu alınmalı
oksijen gibi su gibi ihtiyac bu
eğer bu 2 topçu alınmazsa lige başlamanın gerçekten anlamı yok
Kesinlikle renkdaş. İtalya görmüş adam iyidir ve zekidir. ?bana kalsa bende alırdım 4-5 tane
ama şu an 2 tane lemina ve venkür gibi topçu alınmalı
oksijen gibi su gibi ihtiyac bu
eğer bu 2 topçu alınmazsa lige başlamanın gerçekten anlamı yok
Acayip ayar oluyorum su karısının yenı sevgilisiyle program yapan beyefendiye
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunu nereden biliyorsun ki?Zaten bu takım gol atmakta sıkıntı yaşayan bir takım değil.