Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaşlı olması çok önemli değil. Fb bjk bşkşhr ts yaş ortalamaları 30 zaten. 1-2 sene oynar gider.

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başkan dağılmış durumda. Tudor bile kendisine baskı yapıyor.

Tudor'a Sneijder ile anlaşması gerektiğini söylemeye dahi gücü yetmedi.

Tudor'un buranın Galatasaray olduğunu unutmaması gerekir. Karabük değil burası.

Bruma ve Sneijder ile sorun yaşadı. Kim iyi oyuncuysa oonalrla ego savaşına giriyor.

vb.

Sacmalamis

[h=1]Man Utd: Wayne Rooney set for free transfer to Everton

devreye girelim
[/h]

Galatasaray'ın sağ bek transferi için transfer listesi; (beIN SPORTS)
31-20e3.png
Lichtsteiner
32-20e3.png
Corchia
33-20e3.png
Sır gibi saklanıyor

favorim "Sır gibi saklanıyor"

Kesin Sabri'dir sir gibi saklanan adam.

Bende aynı be reis hala 13 böyle giderse daha çook 13 oynatır bize Konami

Daha dün arkadaşlarla PS oynamaya gittik. PES 17 oynadık. Oyun cidden çok iyi olmuş. Hani oyun akıyordu bildiğin. 14-15 baya leşti. 16'da toparlamışlardı. 17 baya baya eksikleri giderilmiş. Özellikle yapay zekada ciddi bi geliştirme vardı. Haricinde top fiziği daha da oturtulmuş. Pasları nereye atarsan oraya gidiyor. Grafikler gene çok iyiydi.

13'den bu yana gözlemlediğim şunlar oldu farklı olarak:
-Ara pas gol olayı artık yok.
-1.60 adamın 1.90 adamdan hava topu kazanması gibi saçma şeyler olmuyor. Özellikle fizik ve boy direk yansıyor sahaya. Belçika'yı aldım. İspanya'ya karşı arkadaşı döve döve yendim resmen.
-Gerçekçiliği azaltan at gibi koşarken aniden geriye dönme olayı yok.
-En beğendiğim olay ise çalımlar oldu. Hani 13'e göre zor. Ama hani tatlı bi zorluk. Yani gene doğru adamlarla, istediklerini yapabiliyorsun sen de iyiysen. Fifa'daki gibi ''abi Neymar'ı aldım 2 çalım atamıyorum üst üste olayı olmuyor.

Yeni çıkan oyunlar tabii PES kimliğinden çok uzak. Giderek Fifa'ya kayıyorlar. Ama bu sümülasyona kayan zorluğu iyi oturtturmuş Konami. Fifa oynarken sinir krizi geçirim çıkıyorum. PES öyle değil. Hani gene sümülasyon tarzına kayıyor ama Fifa'dan farklı olarak gene akıyor.

Bir de şu lisans problemleri olmasa tadından yenmezdi. PES 17'nin yorumlarına bakayım dedim itin götüne sokulmuş ama ne kadar içi boş yorumlar olduğunu görünce şaşırdım.

Corchia, Lemina, Imbula derken Lichtsteiner ve Hayrullah ile bitmez umarım filmin sonu.
Lichtsteinerin tek bir maçını dahi izlemediğini varsayıyorum renktaş.

Hayrullahı hiç bilmem ama lichtsteiner bence efsane sağ bektir. Güçlü, hızlı, defansı iyi, hücumu iyi özellikleri aynı anda olan ender beklerden biridir. Laziodan beri hayranı olduğum bir sağ bektir. Sağ kanatta da çok iyi oynar...

SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tudor'a geldiğinden beri takıntılı zaten. Wes konusunda sorunun sadece Tudor'da olduğunu söylüyor ama yönetimin daha Tudor gelmeden bu adamı göndermeye niyetlendiğini gözden kaçırıyor gibi.

Ama Tudor istemediyse bence de yönetim baskı yapmalıydı. Tek başına herhangi bir teknik direktör gelen gidene karışmamalı. Bazı özel durumalrdaa yönetim gereken baskıyı yapmalı.

Hoş bunlar kendilerini kalmasını isteseler o baskıyı yaparlardı Tudor'a e Tudor da çok direnemezdi bence.

Sağ bek adayımızın adı Liştayner diye okunuyor. Yazmakta zorlananlar için paylaşayım dedim.

Lichtsteinerin tek bir maçını dahi izlemediğini varsayıyorum renktaş.

Hayrullahı hiç bilmem ama lichtsteiner bence efsane sağ bektir. Güçlü, hızlı, defansı iyi, hücumu iyi özellikleri aynı anda olan ender beklerden biridir. Laziodan beri hayranı olduğum bir sağ bektir. Sağ kanatta da çok iyi oynar...

SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Buna cevavp verdim. Lichtsteiner çok iyi oyuncu. Ama diğerleri toplam transfer vizyonu açısından farklı. Yoksa Lichsteiner'i ben de çok severim.

Sneijderrrrrrrrrrrrrrrrr

Başkan dağılmış durumda. Tudor bile kendisine baskı yapıyor.

Tudor'a Sneijder ile anlaşması gerektiğini söylemeye dahi gücü yetmedi.

Tudor'un buranın Galatasaray olduğunu unutmaması gerekir. Karabük değil burası.

Bruma ve Sneijder ile sorun yaşadı. Kim iyi oyuncuysa oonalrla ego savaşına giriyor.

vb.

Dursun'un sırf Tudor'a "ya bu Sneijder gitmiyor napak sence" diye sormak için kampa gittiğini düşünüyorum. Tudor da gazlamıştır bunu, taviz vermeyin gönderin demiştir.

Rooney bursaspor diyorlar.

Ribery Başakşehir

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

levoyu sezon içinde yerin dibine sokup da şimdi dediklerini referans almayın lütfen.

liştayner leş bir transfer olur takım zaten at arabası gibi yaş bakımından iyice bjkye dönüyoruz genç alın biraz.

Lichtsteiner 33 yasindaymis, 2 yil isimizi gorur ama ben daha genc birini tercih ederim, takimin yas ortalamasi indirilmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt