Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 orta saha mi 2 mi aliriz bilmem ama sunu cok iyi biliyorum selcuk seneye 11 oynayacak

konoyplanka hala gündemdeyse ben arfa da gundemdedir.ikisi de çok katkı verir.feghoulinin yanına farketmez...

Tudor ortasahaya en az 1 üst düzey futbolcu istedi.de jong ve donkun ayrılması ile bu rakam 2 ye çıkabilir(ali naci küçük)

ortasahaya da 2 transfer yapılcakmış.de jongun gitmesi gundemde,donk diyene bi tarafıyla gülerler.ali naci istemese de dile getirmiş.
aferin,adam olacaksın : )

Tudor ortasahaya en az 1 üst düzey futbolcu istedi.de jong ve donkun ayrılması ile bu rakam 2 ye çıkabilir(ali naci küçük)

ortasahaya da 2 transfer yapılcakmış.de jongun gitmesi gundemde,donk diyene bi tarafıyla gülerler.ali naci istemese de dile getirmiş.
aferin,adam olacaksın : )

venkör gelir. diğer isim süpriz.

Erce Kardeşler
Lichtsteiner
Radu
Badou Ndiaye
Vainqueur
Feghouli
Bajic

bu hamleler ile bitirelim transferi Ben Arfa olayına inanmıyorum

feguliye ciguli demeyin yahu,fegu deyin kısaca.konoyplanka da kono olsun işte.

Ali Naci Küçük: Tudor'un isteğine göre orta sahaya en az 1 oyuncu alınacak. Donk veya De Jong giderse mecburen 2 oyuncu alınacak.

efdb1782a3b392dbd7610ef9cee5a0bd.jpg

Erce Kardeşler
Lichtsteiner
Radu
Badou Ndiaye
Vainqueur
Feghouli
Bajic

bu hamleler ile bitirelim transferi Ben Arfa olayına inanmıyorum

Süper Ligden Badou ve Bajic'e ben de itiraz etmem. Bajic 10 numara da oynayabiliyor, ikinci forvet gibi de. Konya gibi takımda bay bi gol attı, olabilir.

emrah 2015te yasinin verdiği katkıyı verebilir bence... ki potansiyelli bi oyuncuydu zaten 3-4 sene önce.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt