- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
bursadan mert günoku alak kaleye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alamazlar önce oyuncu satmaları gerekiyor anlaşmaları uefa ile öyle satarsan alırsın bizimki sadece maaş bütçesini geçmyemek onuda imza parası diye çakıyoruzBer arfa'ya fener yapisabilir. Mahmut denen moruk yem atiyo bence
Maaş bütçe sınırı yok bizde artık.alamazlar önce oyuncu satmaları gerekiyor anlaşmaları uefa ile öyle satarsan alırsın bizimki sadece maaş bütçesini geçmyemek onuda imza parası diye çakıyoruz![]()
alamazlar önce oyuncu satmaları gerekiyor anlaşmaları uefa ile öyle satarsan alırsın bizimki sadece maaş bütçesini geçmyemek onuda imza parası diye çakıyoruz![]()
kaygan olduğu için herhalde.Niye muz orta demişler bilir misin @Melih Peker
Ciguli ile konop aynı anda alınsa valla bek de almasınlar orta saha alsınlar yeter. Şaka gibi konop ve ciguli ... ama olmaz sanmıyorum sadece ciguli de yeter benim için
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tudor ortasahaya en az 1 üst düzey futbolcu istedi.de jong ve donkun ayrılması ile bu rakam 2 ye çıkabilir(ali naci küçük)
ortasahaya da 2 transfer yapılcakmış.de jongun gitmesi gundemde,donk diyene bi tarafıyla gülerler.ali naci istemese de dile getirmiş.
aferin,adam olacaksın : )
2 KANAT İSTİYOMUŞ TUDOR.malum bruma gitti,sinan da yolcu.Erce Kardeşler
Lichtsteiner
Radu
Badou Ndiaye
Vainqueur
Feghouli
Bajic
bu hamleler ile bitirelim transferi Ben Arfa olayına inanmıyorum
2 KANAT İSTİYOMUŞ TUDOR.malum bruma gitti,sinan da yolcu.
Erce Kardeşler
Lichtsteiner
Radu
Badou Ndiaye
Vainqueur
Feghouli
Bajic
bu hamleler ile bitirelim transferi Ben Arfa olayına inanmıyorum