Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
efdb1782a3b392dbd7610ef9cee5a0bd.jpg

Orta saha gibi belki de takımın en önemli mevkisine sadece bir transfer istemek nasıl bir mantık anlamıyorum.
Bana kalsa 2 sağlam bek, 2 merkez orta saha +. Feghouli alır kapatırım transferi.

Süper Ligden Badou ve Bajic'e ben de itiraz etmem. Bajic 10 numara da oynayabiliyor, ikinci forvet gibi de. Konya gibi takımda bay bi gol attı, olabilir.

aynen bazı maçlar Vainqueur-Tolga yapıp önüne Badou sola Belhanda yapabilirsin,zorlu avrupa igi deplasmanları gibi

7 tane direk 11 oyuncusu almalari cok zor 3 tane alabilirler umarim 1 bek 1 ortasaha 1 kanat.Keske direk 11de 2 orta saha 2 kanat 2 bek olsa.Fazladan yapacaklari transferleri muhtemelen sene sonu elden cikarmak icin ugrasacagimiz vasifsiz transfer yapmak icin yapilan adamlar olacak

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Iste tudor hocam isteee bu takımın eksikleri bitmez iste

Adaylar:
Sağ bek:Lichsteiner veya Corchia
Orta saha:Asamoah,Lemina,İmbula,Vainqueur
Kaleye:H.Mert Akyüz
Sağa: Feghouli
Sola: Konoplyanka
Forvete: ????

Cenk ve Semih giderse yaklaşık 3m bütçe açılıyor 250bin alacak bir kaleci alıp iyi bir stoper de alınabilir

Bütçe hesapları yapmanıza gerek yok arkadaşlar. Bizde şu anda hiçbir şekilde sınırlama yok.

Sinan bolat nerede o gelse ya geri

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yerli oyuncu antipatisini bırakalım
Cenk,Semih,Sinan,Selçuk,Yasin falan gitmeli bunların yerine yerli isimler gerekli Musa,Ömer Ali,Deniz Türüç ligimizden ilk aklıma gelenler

Yabancılar: Muslera, Linnes, Carole, Maicon, Belhanda, Garry, Gomis
Yerliler: Eray, İsmail, Semih, Ozan, Ahmet, Serdar, Tolga, Selçuk, Yasin, Eren, Yunus, Recep

Gidenler: Cenk, Balta, Koray, De Jong, Donk, Emrah Başsan, Umut, Tarık, Sinan, Sneijder

Takıma en az 2 yerli alınabilir. Yabancı için de 7 hakkımız daha var.

Emrah Başsan gitmeyecek bence Feghouli'nin yedeği olabilir sağ kanatta

Sneijder i bonservisli satabilmemiz önemli şu saatten sonra. 4-5 bonservis alabilirsek 10m luk trasnfer bütçesi açılır. Alınacak oyuncunun maaş dahil.

İnşallah. Gerçi şunu da düşünmeden edemiyorum PES 13'ün üstüne daha ne koyabilirlerdi. Yani adamlara sövüyoruz PES kimliğinden uzaklaştılar diye ama, onlara da bi yerde hak veriyorum.

Artık PES'i maalesef değerlendirirken yeni büründüğü kimliğe göre değerlendirmemiz lazım. PES 17 sümülasyona kayan tarzı için olmuş diyebiliyorum. Hani hakkını yemeyelim, lisans sorunları ve PC kullanıcılarına takındıkları tavırı saymazsak harbiden 10 numara oyun olmuş.

Ama PES kimliğiyle değerlendirirsem bir şeyler eksik kalıyor.

Pes 13 ü alıp kadroları güncelle birkaç şekilli çalım ekle sur piyasaya en kral oyun olur :asd22:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt