- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
2. kanat transferini yabancı bekleme bence Ömer Ali,Deniz Türüç gibi biri olur bence
hiç sanmıyorum.konoyu istiyomuş.onlardan biri gelirse taraftar asar dursunu..ayrıca sneijder de gidiyo, konoyplanka şart.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2. kanat transferini yabancı bekleme bence Ömer Ali,Deniz Türüç gibi biri olur bence
3.forvet yerine bi stoper istese keşke
Süper Ligden Badou ve Bajic'e ben de itiraz etmem. Bajic 10 numara da oynayabiliyor, ikinci forvet gibi de. Konya gibi takımda bay bi gol attı, olabilir.
hiç sanmıyorum.konoyu istiyomuş.onlardan biri gelirse taraftar asar dursunu..ayrıca sneijder de gidiyo, konoyplanka şart.
7 tane direk 11 oyuncusu almalari cok zor 3 tane alabilirler umarim 1 bek 1 ortasaha 1 kanat.Keske direk 11de 2 orta saha 2 kanat 2 bek olsa.Fazladan yapacaklari transferleri muhtemelen sene sonu elden cikarmak icin ugrasacagimiz vasifsiz transfer yapmak icin yapilan adamlar olacak
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
alamazlar önce oyuncu satmaları gerekiyor anlaşmaları uefa ile öyle satarsan alırsın bizimki sadece maaş bütçesini geçmyemek onuda imza parası diye çakıyoruz![]()
Bırak da ona da biz karar verelim sergen . Istersem şakir bile derim yani sen başka şeylere bak bosver kim ne demişfeguliye ciguli demeyin yahu,fegu deyin kısaca.konoyplanka da kono olsun işte.
İnşallah. Gerçi şunu da düşünmeden edemiyorum PES 13'ün üstüne daha ne koyabilirlerdi. Yani adamlara sövüyoruz PES kimliğinden uzaklaştılar diye ama, onlara da bi yerde hak veriyorum.
Artık PES'i maalesef değerlendirirken yeni büründüğü kimliğe göre değerlendirmemiz lazım. PES 17 sümülasyona kayan tarzı için olmuş diyebiliyorum. Hani hakkını yemeyelim, lisans sorunları ve PC kullanıcılarına takındıkları tavırı saymazsak harbiden 10 numara oyun olmuş.
Ama PES kimliğiyle değerlendirirsem bir şeyler eksik kalıyor.