Erdem ASLAN
Kırmızı Üye
- 29 Mayıs 2017
- 1.691
- 293
- 383
Feghouli değil, Ben Arfa alınırsa gerçekten çok büyük hata yaparız. Feghouli çok daha faydalı olur. Ben Arfa ısrarını anlayamıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
15 milyon takipçisi olan Instagram futbol sayfaları bile bu ilgiye kayıtsız kalmamış yer vermiş.
milan ben arfayı kaçırmayacaktır
Mesajla gelecekse ronaldoyuda getiririz15 milyon takipçisi olan Instagram futbol sayfaları bile bu ilgiye kayıtsız kalmamış yer vermiş.
İlginç durum 1.5 milyon mesaj nedir xd
Gomis'in yerine aynı maliyete Bacca alınabilirdi.
Belhanda zaten baştan yanlış transfer.
Neyine bu kadar umut bagliyorsunuz takımın?
Olabilir,ama Gs teklifini haziranın başında yaptı.Burda bir arkadaş bana inanmıyor ona yazmıştım,gelirse ona da bir forma alacağım.
Ben Arfa meselesi beni ciddi şekilde işkillendiriyor haberler çıkmıştı 1 ay filan önce Ben Arfa seneye Türkiye 'de oynayacak filan diye ... Uğur K. da Ben Arfa'yla 3 aydır ilgileniyor Galatasaray filan demiş Sneijder sonrası düşünülen adam Ben Arfa olabilir :confused:
ben arfa yerine kono da gelse olur.daha genç hem.ben arfa nice ve marsilyadan birine gitmezse gelir ki,onlar da bizim vereceğimiz parayı veremez.seçim tudorun.Feghouli___Belhanda___Ben Arfa
__________Gomis____________
Rakip defanslara :atess:
renktaş ben sana ilk günden beri inanıyordum
neden inanmayana forma alıyorsun
Feghouli___Belhanda___Ben Arfa
__________Gomis____________
Rakip defanslara :atess: