Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouli değil, Ben Arfa alınırsa gerçekten çok büyük hata yaparız. Feghouli çok daha faydalı olur. Ben Arfa ısrarını anlayamıyorum.

Aynen ben de Feghouli'nin daha doğru bir karar olacağı düşüncesindeyim. Ben Arfa'yı alırsak sonu RvP'ye benzer gibi geliyor.

Muslera'nin sözleşmesi sene sonu bitiyor......

Ben Arfa meselesi beni ciddi şekilde işkillendiriyor haberler çıkmıştı 1 ay filan önce Ben Arfa seneye Türkiye 'de oynayacak filan diye ... Uğur K. da Ben Arfa'yla 3 aydır ilgileniyor Galatasaray filan demiş Sneijder sonrası düşünülen adam Ben Arfa olabilir :confused:

Tudor da tam FMci ergenler gibi sürekli hücum oyuncusu istemesi hoşuma gitmiyor.

Derbiler de sen ortasahayi geçememiş gol bile atamamissin. Geriden top çıkaracak adam yok hala kanat hala ben Arfa.

Tamam mükemmel hamle olur Ben Arfa ama 2 ortasahayi ve en kotu 1 bek alıp hazırlaması lazım artık.

feghouli ile ben arfanın alakası yok.niye hiç takip etmiyonuz haberleri?feghouli gelmek üzere artık.tudor 1 kanat daha istiyomuş.malum bruma gitti,sneijder gitti,sinan gidiyo.ya konoyplanka ya ben arfa gelecek,feghoulinin yanında.

Ben Arfa meselesi beni ciddi şekilde işkillendiriyor haberler çıkmıştı 1 ay filan önce Ben Arfa seneye Türkiye 'de oynayacak filan diye ... Uğur K. da Ben Arfa'yla 3 aydır ilgileniyor Galatasaray filan demiş Sneijder sonrası düşünülen adam Ben Arfa olabilir :confused:

Feghouli___Belhanda___Ben Arfa
__________Gomis____________
Rakip defanslara :atess:

Ali Naci Küçük: Tudor'un isteğine göre orta sahaya en az 1 oyuncu alınacak. Donk veya De Jong giderse mecburen 2 oyuncu alınacak.

Feghouli___Belhanda___Ben Arfa
__________Gomis____________
Rakip defanslara :atess:
ben arfa yerine kono da gelse olur.daha genç hem.ben arfa nice ve marsilyadan birine gitmezse gelir ki,onlar da bizim vereceğimiz parayı veremez.seçim tudorun.

renktaş ben sana ilk günden beri inanıyordum

neden inanmayana forma alıyorsun

Arkadaş onu rahatsız ettiğimi düşündü,bir özür niyetine böyle birşey düşündüm.Benim kaynağım okuldan,çocukluk arkadaşım.Tabii ki ona güveniyorum,ama Selman yazdı Aşkın yazı Uğur diyor.Ben de haziranın başında teklif yapıldı diyorum.

Donk ve de Jong ne alaka yaw,Birisini kadro dışı bıraktın zaten öbürünüde Betis tefe koyup yolladı hala bunlara göre mi transfer planındayız?2 orta saha,2 bek,2 ofansa ihtiyacımız var kem küme gerek yok

Ben arfa gelecekse belhanda niye alındı te allahım yaw

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt