Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijderin resmi olarak gitmeden forma numarasını başkasına vermek ayıp oğlu ayıptır nefret ediyorum tudordan ve yönetimden nefret

Aziz yıllık 6 falan verebilirse gider Sino. Çünkü kendisi paragöz biri

ne alakası var sneijder gibi bir adam interden bize 3.5 gib avrupa piyasasında büyük olmayan rakama geldi.Çok rahat daha fazla meblağlara gidebilirdi.En azından geçen sene çinden teklif geldi. oraya giderdi paragöz olsa.

Sneijder istediği heryere gidebilir nereye giderse gitsin fb bjk de olabilir bu Sneijder adamdır.Ama Dursun kafası çalışan bir adam olsa (adam mı o da ayrı mevzu) Sneijder ile yolları medeni şekilde ayırabilirdi

kafayi yiyecem- Bu fenerlilerin de Allah belalarini versin

Hagiyle falan bir tutamam kendisini hem basari hem liderlik hem performans acisindan.
Sneijder karsiti da degilim tabi ki ama Sneijdercilik karsitiyim

Snejderci olur bizim gibi takım taraftarları. Çünkü böyle adamlar dediğim gibi 20 yılda bir geliyor. Real, Barca gibi büyük oyuncuların biri gelip biri gitmiyor ki.

BJK için de Quaresma takıntısını anlıyorum mesela. Onlar ahiç gelmiyor böyle adam.

1dcb71ccd72578cb6db9c2cbea483fbe.jpg

fb343b5a0522a42b0f67d5796bd6e504.jpg

Alnitak Alnilam Mintaka

Bizim yönetim çok amatör transfer ücretlerinden , maaş anlaşmalarından ve oyuncu idare edilme biçiminden açıkça net.Tudorun sucu yok adam istemeyebilir.Ama bizim yönetim nasıl büyük şirketler yönetip batırmıyorlar anlamıyorum.

Snejderci olur bizim gibi takım taraftarları. Çünkü böyle adamlar dediğim gibi 20 yılda bir geliyor. Real, Barca gibi büyük oyuncuların biri gelip biri gitmiyor ki.

BJK için de Quaresma takıntısını anlıyorum mesela. Onlar ahiç gelmiyor böyle adam.

yani
Sneijder Lincolnden kaliteli topcu ama GS icin peak Sneijder - peak Lincoln arasinda ucurum yok
Peak Hagi ile peak diger herhangi bir futbolcu arasinda ise ucurum degil galaksi var

Nefret yok, gerçekçilik var. İnter de yata yata 6 ay parasını aldı. Bize de aynısını yapması muhtemel ki haklıdır bu Özbek'e müstehak.
Inter olayının paragözlükle alakası yok ki. Inter yapılanmaya karar verdi ve o takımın efsanesi olan Sneijder de indirime gitmeyi haliyle kabul etmedi.

Madem çok gerçekçisin Çin'i reddettiğini göz önünde bulundur. Bizde ödemeleri gecikince rahatlıkla şikayetçi olabilecekken bunu yapmamış olmasını aklına getir. Hikaye anlatıyorsun.

Umarım gider Fener'e. Yav tip tip konuşanların ağzının ortasına vurasım geliyor, ulan hırbolar hanginiz yaptığınız işleri babanızın hayrına yapıyorsunuz, bugüne kadar insanlığa 3 kuruş faydanız oldu mu belli değil, Sneijder paragözmüş yapma ya, belli bir kesim ile çok özdeşleştiriyorum bu kulağına fısıldanan ve büyük resmi gören Gs taraftarlarını, veriyo medya gazı bunlara, bunlar da üflüyor.

Bundan sonra herşey takımın ve Tudor' un elinde. Mücadele eden, kazanan bir takım oluşturursa, iyi futbol oynatıp, puanları toplar, Avrupa' da ilerlemeyi başarırsa Sneijder' in adı çok da anılmaz ama başarısız olursa, her kötü sonuçta görünen o ki Sneijder tepkilerine maruz kalacak.

Sneijder' i gönderdi diye Tudor başarısız olsun isteyen yoktur sanırım aramızda. Umarım her şey Galatasaray için güzel olur önümüzdeki yıllarda ama şu orta saha ve bek transferlerini bir an evvel halledelim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Musap Aydinli

Sneijder konusunda hemfikirim seninle de Terim konusunda tezata düşmüyor musun? Terim 100 küsur yıl içinde efsane olarak ilk 3 isim arasındadır. Ben de tekrar gelmesini pek istemem de bir Galatasaraylı'nın nasıl Sneijder'e öfke ve nefret duymasını garipsiyorsam ondan 10 kat daha fazla garipserim Terim'e duyulan nefreti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt