- 14 Ağustos 2011
- 28.944
- 2.153
- 2.043
Evt Çin'i de o yüzden reddetti. Hayır bu nefretin kaynağı nedir anlayamıyorum.Aziz yıllık 6 falan verebilirse gider Sino. Çünkü kendisi paragöz biri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evt Çin'i de o yüzden reddetti. Hayır bu nefretin kaynağı nedir anlayamıyorum.Aziz yıllık 6 falan verebilirse gider Sino. Çünkü kendisi paragöz biri
Evt Çin'i de o yüzden reddetti. Hayır bu nefretin kaynağı nedir anlayamıyorum.
Aziz yıllık 6 falan verebilirse gider Sino. Çünkü kendisi paragöz biri
Evt Çin'i de o yüzden reddetti. Hayır bu nefretin kaynağı nedir anlayamıyorum.
Terim gibi mi ?
Hagiyle falan bir tutamam kendisini hem basari hem liderlik hem performans acisindan.
Sneijder karsiti da degilim tabi ki ama Sneijdercilik karsitiyim
Nefret yok, gerçekçilik var. İnter de yata yata 6 ay parasını aldı. Bize de aynısını yapması muhtemel ki haklıdır bu Özbek'e müstehak.
Terim de öyle ondan zaten nefret ederim
verdiği için böyle salak işler yapıyorlar renktaş Azizden büyük bela mı var diyecem de varkafayi yiyecem- Bu fenerlilerin de Allah belalarini versin
Olacak olan o..Ağustos ve Eylül ayını çok iyi geçirmeliyiz.Dursun ve Tudor kendi ayaklarına kurşun sıktılar. Alınacak her mağlubiyette Sneijder gündeme gelecek bu da onların sonlarını hazırlayacak.
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
verdiği için böyle salak işler yapıyorlar renktaş Azizden büyük bela mı var diyecem de var
Snejderci olur bizim gibi takım taraftarları. Çünkü böyle adamlar dediğim gibi 20 yılda bir geliyor. Real, Barca gibi büyük oyuncuların biri gelip biri gitmiyor ki.
BJK için de Quaresma takıntısını anlıyorum mesela. Onlar ahiç gelmiyor böyle adam.
Inter olayının paragözlükle alakası yok ki. Inter yapılanmaya karar verdi ve o takımın efsanesi olan Sneijder de indirime gitmeyi haliyle kabul etmedi.Nefret yok, gerçekçilik var. İnter de yata yata 6 ay parasını aldı. Bize de aynısını yapması muhtemel ki haklıdır bu Özbek'e müstehak.