Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
images
prag cok masalımsı,abim arada gidiyo buraya
ohh güzelmiş valla bizimki orada hep keser alakayı topla filan neyse bize ne biz kurtulalım de ne halt yerse yesin Prag'da

Selcugu hıc sevmem renktaş bu sene sneijderi nasıl elestırıyorsam 2 sene önce öyle elestırıyordum herıfı dusun sözlesme elımızı kolumuzu bagladi
Renkdaş önümüzdeki yıl başkan Abdürrahim başkan olacak ve ilk işi selçuk u postalamak olacak. Fatih hocaya selçuk ve tayfasının yaptığını unututmaz diye düşünüyorum. Belki erken seçim bile olabilir. Yeni sezona olumlu bakmıyorum
Edit: zaten imzalar yaklaşık 1200 civarı ve bekletiliyor.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Düsünce olarak dinamik, kosan, karakterli bir takim yaratmaya calismak, günümüz futbolunda dogru bir düsünce.

Bunu bir kac sene önce Atletico Madrid bizim bütcelere yakin paralarla en güyel sekilde basarmisti.

Her sene büyüye büyüye, dogru proje ve teknik direktörle müthis bir yere geldiler. Aynisi Juventus icin gecerli.

Ancak dogru birsey yapmaya calisirken, yanlis kararlarla herseyin icine etmemek gerek.

Mesele bugün yapilan sey, yönetimin ne kadar beceriksiz, vizyonsuz, akilsiz oldugunu gösterdi hepimize.

Bir hamleyle bir kac taraftan o kadar zarar verdiler ki.

10 Milyon´a aldigin Belhanda´ya cok agir yük bindirdin ve taraftarin önüne atmis oldun. Agziyla kus tutsa yaranamaz artik.

Igor Tudor´u hedef yaptilar ayrica. 2 maglubiyetle topun agzina gelecek Sneijder yüzünden. Saglikli bir ortam degil.

Sinerjiyi baltaladilar bide. Galatasaray ne zaman sampiyon olduysa, inanilmaz derecede kenetlenmistir camia olarak.

Ilk haftadan itibaren hedefe kilitlenmistir. Bunu da taraftar olarak hissetmisizdir herzaman ilk haftadan itibaren.

Bu sinerji ve inanc, bize yoktan kac puan kazandirmistir sampiyonluk yolunda.

Kaybedilen maclari tek basina taraftar kazandirmistir mesela. Bu ortamda böyle bir hava yakalamak imkansiz,

Zaten simdiden o sinerji eksikligini hissediyoruz.

Demem o ki, 3-5 kaliteli oyuncuyla sampiyonluk gelmeyecek. Gelseydi Rijkaard döneminde gelirdi.

Sampiyonlugun recetesi sinerjidir. Inanctir. Bunu saglamak da yönetimin görevidir ama bunun farkinda bile degiller.

Sonuc basarisizlik olacaktir. Bunu ben simdiden söyleyebiliyorum ama koca Galatasaray´in sözde entelleri göremiyor.

Bence 1 tane Davide Santon gibi 2 taraftada oynayacak bir futbolcu alsak başka bek transferine gerek olduğunu düşünmüyorum. Linnes ve Carole gömülecek kadar kötü futbolcular kesinlikle değil. Carole çok kötüydü geçen sene ama bu sene bence farklı olur, ilk senesinde ciddi iyiydi. Bek oyuncularının işi cidden zor geriden top çıkaramayınca savunmadakiler ya da ön liberolar sıkıştıklarında baskı altında beke atıyor genelde, bütün maç yüksek tempoda koşuyorlar orta saha gibi falan değil. İleri bindirme yapıyorsun arkada açık veriyor diyor millet. Öndeki kanat sana yardım etmiyor, ihaleyi sana yıkıyorlar. Bek konusunda zaten Dünyadaki takımların taraftarlarının çoğunun tatmin olduğunu sanmıyorum. Futbolda en pis mevkilerin başında geliyor bence.

geçen u21 e forward almıştık gurbetçi onu çağırmasınlar kampa aklıma burak yılmaz da geliyor ki inş öyle birşey olmaz kompleksli oyunculardan uzak duralım.

Bazen sinan gümüşe kendi yarı sahandan öyle bir ara pası atarsın ve sinan gümüş utanır ve o topa öyle bir koşu yapar ki sinan gümüşe benfica 4.5 milyon euro teklif eder ama sen bu yılduz oyuncuna 2.5 milyon euro ceza kesersin.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benficanin sinana 4,5 milyonluk bi teklif yaptigina inanmiyorum adamlar alacaklari oyuncuyu hicmi izlemediler 5 para etmezin teki

SM-T560 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Lyon have ended their interest in Manchester City pair Mangala and Denayer. They will pursuit Marcelo of Besiktas instead.

#MCFC #OL

Mangalaaaaaa

Bugün Maicon'u izlerken neden bilmiyorum ama eksik olan bir şeyler vardı..tam olarak anlatamıyorum ama bu adam da eksik bir şey var..Bu sadece sahada duruşu görüntüsü kambur durmasıyla da alakası olabilir bilemiyorum.

Muslera Eray

Linnes Serdar Ahmet Ozan Koray Maicon Carole

Selçuk Tolga Yasin Belhanda Garry Recep Yunus

Gomis Eren

Bizim altyapı çocuklarını koysak bile 18 kişi ediyor. Koray da şüpheli üstelik.

Cenk, Semih, Cavanda, Balta, De Jong, Donk, Emrah, Sinan, Sneijder, Umut da gidenler.

Gidenler olursa Sol stoper,2 orta saha,2 bek,2 kanat,1 forvet şart

Gidecekler iki uc copu de cikardin mi takimda gencler haric 17-18 kisi var en az 7 transfer sart.uefasi ligi kupasi var bunun.

mariano 31 yasında imiş BEN DE genç sanıyodum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt