Mehmet Yıldız
Tecrübeli Üye
- 6 Haziran 2012
- 6.482
- 58
- 893
ohh güzelmiş valla bizimki orada hep keser alakayı topla filan neyse bize ne biz kurtulalım de ne halt yerse yesin Prag'daprag cok masalımsı,abim arada gidiyo buraya![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ohh güzelmiş valla bizimki orada hep keser alakayı topla filan neyse bize ne biz kurtulalım de ne halt yerse yesin Prag'daprag cok masalımsı,abim arada gidiyo buraya![]()
Renkdaş önümüzdeki yıl başkan Abdürrahim başkan olacak ve ilk işi selçuk u postalamak olacak. Fatih hocaya selçuk ve tayfasının yaptığını unututmaz diye düşünüyorum. Belki erken seçim bile olabilir. Yeni sezona olumlu bakmıyorumSelcugu hıc sevmem renktaş bu sene sneijderi nasıl elestırıyorsam 2 sene önce öyle elestırıyordum herıfı dusun sözlesme elımızı kolumuzu bagladi
şahane bi yer yavohh güzelmiş valla bizimki orada hep keser alakayı topla filan neyse bize ne biz kurtulalım de ne halt yerse yesin Prag'da
Bir şehirde deniz olacak bence yoksa bir hiçtir..tabi bu benim görüşümşahane bi yer yav
![]()
vltava nehri var,tekne turları düzenleniyoBir şehirde deniz olacak bence yoksa bir hiçtir..tabi bu benim görüşüm
Benficanin sinana 4,5 milyonluk bi teklif yaptigina inanmiyorum adamlar alacaklari oyuncuyu hicmi izlemediler 5 para etmezin tekiBazen sinan gümüşe kendi yarı sahandan öyle bir ara pası atarsın ve sinan gümüş utanır ve o topa öyle bir koşu yapar ki sinan gümüşe benfica 4.5 milyon euro teklif eder ama sen bu yılduz oyuncuna 2.5 milyon euro ceza kesersin.
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güzel bir yere benziyor zaten su olan her yer güzeldirvltava nehri var,tekne turları düzenleniyo
Güzel bir yere benziyor zaten su olan her yer güzeldir
Renkdaş konuşulan bu. Şayet bu fiyata satılırsa %80 wes %20 poldi katkısıdır. Lütfen sinanın geçen yılki maçlarına bir gözatın derim.Benficanin sinana 4,5 milyonluk bi teklif yaptigina inanmiyorum adamlar alacaklari oyuncuyu hicmi izlemediler 5 para etmezin teki
SM-T560 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi