Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selçuk Tudor'un tarif ettiği, aklında olan oyunun oyunvusu değil. Bizim oyunumuzu yavaşlatır Selçuk. Dünkü maçın tekrarına baktım biraz, sürekli seri biçimde ileri pas yapmaya çalışıyoruz , takımda dinamizm var. Tabi bu oyunun daha olgunlaşması lazım. Selçuk daha çok temposuz futbolun oyuncusu. Tudor bunu zaman içerisinde görecek ve Onu da kesecektir.

YouTube videoyu tekrar koyuyorum.bi izleyin.roma da takipteymiş.ileriye pasları çok iyi,müdahaleleri yerinde.bi kere sahada varlıgını belli ediyo.top tekniği guzel harbiden.hava toplarında da iyi.diğer videlarda cok guzel kafa golleri var.

Bence de eleriz zaten. Eleniriz demedim ki.

:)
En büyük sorun Belhanda'nın nerede kullanılacağı bence gerçekten Tudor 10 numara olarak mı kullanacak yoksa sırtında ki forma numarası çok da anlam ifade etmiyor mu?
Bilmiyorum eğer 8'e alıp Ben Arfa gelirse kimse Sneijder felan hatırlamaz aga..
Stad full çakar..

A.N.Küçük: Tudor, Sevilla'nın sağ bek'i Mariano'yu özellikle istedi. Transfer bitmek üzere. Mariano, Sağ bek, Stoper ve kanat oynayabiliyor.

Ali Naci Küçük: Galatasaray, sağ bek Mariano için 4 Milyon € bonservis 2.2 Milyon € yıllık garanti para teklif etti. Transfer bitmek üzere.

YouTube

Ulan Belhanda'ya 10 milyon verene kadar 15 verip şu adamı niye almayız ki..
Aranan kan bu adamdı..

Ali Naci Küçük: Galatasaray Yönetimi şuan Feghouli, Konoplyanka, Lemina, Imbula, Vainqueur ve Asamoah ile direkt görüşme halinde.

Lemina Türkiye Ligini donunda sallardı resmen görüp görebileceğimiz Tugaydan sonra en kreatif ortasaha oyuncusu olacaktı..
İnanılmaz bir yetenek bilmeyen yok zaten ama Tudor ikili ilişkilerini kullanıp bir halta yarayabilirdi..

Mariano için 4 milyon € bana fazla geldi biraz çingene pazarlığı yapmamız lazım :)

Bütün takımı da değiştirmek olmaz

1. Serdar-Ahmet-Koray rotasyonu ile Maiconun partnerini bulabiliriz. Bence üç oyuncu da kötü değil

2. Carole da Linnes de ilk 11 oyuncusu olmasalar da rotasyonda iş görür

3. Yasin maliyetine göre kesinlikle faydalı bir adam. Dünkü maçı ben de izledim pozisyonda şut çekmek istedi ve çekti. Atsaydı efsane olurdu ama gol olmadı diye dünyayı başına yıkmaya gerek yok. Elbette ilk 11 değil ama rotasyonda kesinlikle iş görür

4. Eren de kesinlikle belli bi standardı olan kaliteli bir oyuncu. Rotasyonda kalmalı.

5. Tolga tabi ki de kuvvetli olduktan ve basit oynadıktan sonra ilk 11'i bile zorlayabilir.

6. Onun dışında Selçuk başta olmak üzere diğer Türk oyuncuların bu kadroya katkısı olabileceğini düşünmüyorum. Buna çöp yabancılar da dahil. Hepsi gönderilebilir bence

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mariano mükemmel sağ bek Eboue'den bile kaliteli olduğunu düşünüyorum tam bir istikrar abidesi ulan böyle dedim diye herif ilk maçta sakatlanır :)
Nokta atışının karşılığı olur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt