Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
b6060869ce5bee4c59beed2f312bd905.jpg

ahahahah eziklere bakar mısın ya

Sevilla yerini doldurmadan oyuncusunu satmaz zaten.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Leiva ile bjkde ilgileniyormus bizle beraber twittera lucas leiva yazdim bjkli duyumcularda birseyler demiş.. bize gelir diye tahmin ediyorum ama onlarda inler gitti kapabilirler direkt acele etmek şart

Tete ve Sagna hariç adı geçen her sağ bek bizde fark yaratır. İsimleri kim seçiyor bilmiyorum ama pozisyonlar için ilgilenilen isimler hep aranan adam özelliğinde.

Daha önce libero alacaksak , ortasaha alıyorduk istenen özelliğine bakmadan sadece. Bkz: Rodriguez,Bilal . Sonra ilk hatasında yiyordunuz

Feghouli gelir Sinan giderse sola Kono falan yazmayın Volkan Şen,Orkan Çınar,Deniz Türüç,Ömer Ali Şahiner gibi biri alır yedek olarak ya da kimse alınmaz Emrah var denir çünkü Garry,Linnes gibi oyuncular 18e giremez 11 yabancı olur maximum ona göre kadro düşünün

vainqueur -willian guzel olur.imbula-willian da guzel olur.farketmez.

Leiva ile bjkde ilgileniyormus bizle beraber twittera lucas leiva yazdim bjkli duyumcularda birseyler demiş.. bize gelir diye tahmin ediyorum ama onlarda inler gitti kapabilirler direkt acele etmek şart

Acele etmenin anlamı yok daha dinamik bir isim lazım bırakın alsınlar.

ben hiç bilmiyorum istatistik ve video olarak baktım....scout onay verdiyse gelsin

Daha önce Brezilya'dan çıkmamış oyuncular hep korkutur beni ilk sezonlarında başarılı olamıyorlar çoğu zaman. Rotasyonda düşünüp önümüzdeki süreçte Selçuk yerine monte etmeyi düşünüyorsak kumar oynanabilir kumaşı fena değil yine de bence riskli ve hatalı bi transfer olur bizim için. Avrupa'dan daha garanti oyunculara yönelmeliyiz. Juventus'lular çok daha iyi.

Feghouli gelir Sinan giderse sola Kono falan yazmayın Volkan Şen,Orkan Çınar,Deniz Türüç,Ömer Ali Şahiner gibi biri alır yedek olarak ya da kimse alınmaz Emrah var denir çünkü Garry,Linnes gibi oyuncular 18e giremez 11 yabancı olur maximum ona göre kadro düşünün

tudor istiyo konoyu.ondan yazıyoruz kadroya.yerli futbolcu almazlar.garry ve linnnes kadroya giremzse de girmesin.kono ve mariano gelidikten sonra.farketmiyo.

Willian kim abi kim izledi de güzel olur diyor herkes.

Daha önce Brezilya'dan çıkmamış oyuncular hep korkutur beni ilk sezonlarında başarılı olamıyorlar çoğu zaman. Rotasyonda düşünüp önümüzdeki süreçte Selçuk yerine monte etmeyi düşünüyorsak kumar oynanabilir kumaşı fena değil yine de bence riskli ve hatalı bi transfer olur bizim için. Avrupa'dan daha garanti oyunculara yönelmeliyiz. Juventus'lular çok daha iyi.

Arkasında durursan oluyor , Telles mesela.

tudor istiyo konoyu.ondan yazıyoruz kadroya.yerli futbolcu almazlar.garry ve linnnes kadroya giremzse de girmesin.kono ve mariano gelidikten sonra.farketmiyo.

11den fazla yabancı olmaz hayal kurma diyorum he kono gelirse orta sahada selçuk ya da tolga stoperde ahmet ya da serdar banko olur böylece yedeğe 2 yabancı yazabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt