- 4 Ağustos 2009
- 90.672
- 71.773
- 5.188
Fehuli aciklansin da rahatlayalım yaw.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada dün carole kaç defa adam kaçırdı? Garry ona yardım edince enazindan defolarinin azaldığı çok belli. Bu yüzden Garry hafife alıyorsunuz ama bu senenin iyi oyuncularından olacak. Bunu idmanları izleyenler de söylüyor zaten.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SICAK BİLGİ: Ben Arfa, GSaray'dan gelen teklifi, PSG'den alacaklarını almadan ayrılmayacağını belirterek reddetti. Yeni teklif düşünülmüyor.
Selman
Galatasaray, Tudor'un vatandaşı sol bek Ivan Strinic için Napoli'ye 3 miyon € teklif etti. [Tutto Napoli - Özel]
solbekkkkkkkkkkkk
Vermese de atarsin. Gol cün çıkar 25 tane atar yedeği de 10 atar ihtiyacın kalmaz.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu Eren niye böyle ya hep yerlerde. Adam öküz gibi ama her temasta yerde kalıyor.
sent via GSC
Feghouli - Ben Arfa - Belhanda
Gomis
UEFA Şampiyonluğuna oynayacak hücum hattı ancak arkasında ki orta saha ikilisi ve bekler çok önemli , kalecimiz ve bir tane de olsa sağlam stoperimiz var zaten.
Aşırı nazik
sent via GSC
selmanın haberi bariz yalan psg gibi kulüp ben arfaya alacakları ödemeyecekte o da bekleyecek mal selman