Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fehuli aciklansin da rahatlayalım yaw.

Bu arada dün carole kaç defa adam kaçırdı? Garry ona yardım edince enazindan defolarinin azaldığı çok belli. Bu yüzden Garry hafife alıyorsunuz ama bu senenin iyi oyuncularından olacak. Bunu idmanları izleyenler de söylüyor zaten.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün karşıda rakip pek yoktu zaten de Carole buna rağmen çok rezildi. Top kullanmayı bile unutmuş. Carole ilk 18'i bile zor görecek gibi eğer 2 bek alınırsa. Linnes her iki tarafın da alternatifi olarak ilk 18'de kalır.

psg fransa dışında takimlara beleşe veriyomuş ben arfayı

Feghouli - Ben Arfa - Belhanda
Gomis

UEFA Şampiyonluğuna oynayacak hücum hattı ancak arkasında ki orta saha ikilisi ve bekler çok önemli , kalecimiz ve bir tane de olsa sağlam stoperimiz var zaten.​

Feghouli - Ben Arfa - Belhanda
Gomis

UEFA Şampiyonluğuna oynayacak hücum hattı ancak arkasında ki orta saha ikilisi ve bekler çok önemli , kalecimiz ve bir tane de olsa sağlam stoperimiz var zaten.​

Yalnız bu adamlar geçen sene beğenilmeyen Yasin-Sneijder-Bruma üçlüsünün yarısı kadar koşmaz ve geriye yardım etmez. Feghouli hariç.

selmanın haberi bariz yalan psg gibi kulüp ben arfaya alacakları ödemeyecekte o da bekleyecek mal selman

Trt de göksel gümüşdağ şino boşa çıkarsa alırız diyo

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@claudioruss

Claudio Russo Retweetledi: Claudio Russo
Galatasaray offered €3M to Napoli for Strinic, source told @CalcioNapoli24. Croatian left-back would like to join, he wants to play more

geleyo gibi.

RESMİ - Eren Derdiyok'un sol dizinde esneme ve kemik iliği ödemi; Belhanda'nın ise sol kalçasındaki yumuşak dokularında ödem tespit edildi.

selmanın haberi bariz yalan psg gibi kulüp ben arfaya alacakları ödemeyecekte o da bekleyecek mal selman

kontatında taahhüt edilen paralardan bahsediyor olamaz mı

nasıl ki sneijder 4.5u istedi diye haberler vardı (ki inanmıyorum şahsen o haberlere) , o tarz bir şeyi kastetti sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt