Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
b4f060d567bf478c8f12eea411717617.jpeg

tudor pasalic,jeremy boga dan birni aldır be adam chelsedan

Daha çok takviyeye ihtiyaç var , Sneijder konusu belirsizliğini koruyor. Kalmasını çok isterdim ama tempo ve ücret ile alakalı bir problem var sanırım. Tek üzüldüğüm nokta Sneijder'e gelene kadar Selçuk var tempo düşmanı resmen adam.
Tempoyu belirleyen stoper bek ve btb ort sahalardur bu nedenle sıkıntı her zaman savunmadan başlar diye düşünüyorum. Dşkkat ederseniz wes topu ayapında 3 4 saniyeden fazla tutmuyor ıyun aksın sıkıntı tolga sinan selçuk ve savunmada balta ve semih deydi. Katılmayabilirsin tabi bu benim görüşüm

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

strinic daha fazla şans bulacagı bi kulübe gitmek istiyo ve tudorla temasta (calciaonapoli)

strinic hakkinda varmi net bilgileir olan is yapar mi

Ne Ben Arfa'sı kardeşim Sneijder elden gidiyor.

Yalnız bu adamlar geçen sene beğenilmeyen Yasin-Sneijder-Bruma üçlüsünün yarısı kadar koşmaz ve geriye yardım etmez. Feghouli hariç.

Bruma kalmak istemedi satıldı , Yasin hakkında konuşmaya gerek yok ; Sneijder konusu belirsizliğini koruyor. Geriye yardım ve koşu olayı Tudor'un işi bizim değil ismi geçen Feghouli ve Ben Arfa ile birlikte ileri uç bu şekli alıyor ofansif olarak değerlendirildiği zaman çok kaliteli bir hat.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt