Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tempoyu belirleyen stoper bek ve btb ort sahalardur bu nedenle sıkıntı her zaman savunmadan başlar diye düşünüyorum. Dşkkat ederseniz wes topu ayapında 3 4 saniyeden fazla tutmuyor ıyun aksın sıkıntı tolga sinan selçuk ve savunmada balta ve semih deydi. Katılmayabilirsin tabi bu benim görüşümDaha çok takviyeye ihtiyaç var , Sneijder konusu belirsizliğini koruyor. Kalmasını çok isterdim ama tempo ve ücret ile alakalı bir problem var sanırım. Tek üzüldüğüm nokta Sneijder'e gelene kadar Selçuk var tempo düşmanı resmen adam.
kontatında taahhüt edilen paralardan bahsediyor olamaz mı
nasıl ki sneijder 4.5u istedi diye haberler vardı (ki inanmıyorum şahsen o haberlere) , o tarz bir şeyi kastetti sanırım
yok öyle bir şey adam zaten ayrılmak istiyor
@claudioruss
Claudio Russo Retweetledi: Claudio Russo
Galatasaray offered €3M to Napoli for Strinic, source told @CalcioNapoli24. Croatian left-back would like to join, he wants to play more
geleyo gibi.
@claudioruss
Claudio Russo Retweetledi: Claudio Russo
Galatasaray offered €3M to Napoli for Strinic, source told @CalcioNapoli24. Croatian left-back would like to join, he wants to play more
geleyo gibi.
Sinir ediyor beni.En ufak tekme darbesinde bile ayağı kopmuş gibi kıvranması cidden canımı sıkıyor.
En ufak tekme darbesinde bile ayağı kopmuş gibi kıvranması cidden canımı sıkıyor.
Yalnız bu adamlar geçen sene beğenilmeyen Yasin-Sneijder-Bruma üçlüsünün yarısı kadar koşmaz ve geriye yardım etmez. Feghouli hariç.
Adam futbolcydan ve futboldan anlıyor selçuk efendiyi milli takımdan keserek cesaretini gösterdi.Sneijder'i istiyor Avcı hocam belli. Selçuk'u da kesmişti hocam.
Canı tatlı demek ki.