Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouli'nin kesinlikle gelmesi gerekiyor.

6ba0d7d2d0618061c29b2220d58563be.jpg

Proflini güncellemis

Volkan
Caicara Ched Epureanu Clichy
Mahmut Emre
Visca Sneijder Cengiz
Adebayor

TD: Avcı

Vay anasını.

Devlet filan diye ne kadar konuşulursa konuşulsun bu adam vizyonlu. Biz ne takımalr gördük devlet desteği alan. Ankaragücü, Kocaelispor, Antepsor vb. 3 büyüklere devlet desteği zaten malum. Ama adamalr ciddi başarılı ve kalıcı oldular.

Emre-FB
Visca-TS
Cengiz-Yrtdışı
ve Sneijder'i silebilirsin artık ;)

selman kimse iplemiyor diye ağlıyordu forumda geçen yıl şimdi twitterda veledleri kandırıyor

Dun belhanda 10 numara gibi degil 8 numara gibi oynadi. geriye geldi top dagitti oyun kurdu. o ciktiktan sonra o gorevi koray yapti.

Yok hacı seneye ben de bir duyumcu hesabı acacam. Adam sneijderi aradım konuştum diyor millet inanıyor.

Altınordu'da sözleşmesi biten Sinan Osmanoğlu var. Semih'in yerine başka stoper alınmayacaksa 5. stoper olabilir. Altyapı çıkışlı olduğu için UEFA listesinde avantaj sağlar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tudor inat etmesse o da kazanacak Sneijder'de ve taraftarda mutlu olacak..

Sneijder kalsa kampa davet edilir
Florya ne alaka

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Altınordu'da sözleşmesi biten Sinan Osmanoğlu var. Semih'in yerine başka stoper alınmayacaksa 5. stoper olabilir. Altyapı çıkışlı olduğu için UEFA listesinde avantaj sağlar.

Sent from my iPhone using Tapatalk
5 stopere gerek yok ama. Maicon, Ahmet, Serdar ve Ozan kalacakmis. Koray da kalabilir duruma gore. Belki bir yabanci stoper daha gelecekmis medyadaki haberlere gore. 27 yasindaki Altinordu stoperini napacagiz biz?

Belhanda'yı aldık bir kere ama transferi pekte gerekli değildi açıkçası. Şimdi nereye koyacaksın, solda ağır kalacak ayrıca Garry fişek gibi başladı formayı vereceğini sanmıyorum. 8 numara desen yumuşak kalabilir, 10 numarada Sneijder'den iyi değil dürüst olalım. Dünyada hiçbir takım 10 numarada Belhanda'yı, Sneijder'e tercih etmez. 8'de oynayacak gibi muhtemelen Selçuk'ten kötü olacağını sanmıyorum ama bütün yük Tolga'ya binecek yine ortada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt