Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Semihin ve cenkin gitmesi feghouli nin gelmesi ile ilgili resmi site ve kap haberi istiyorum biktik dedikodudan zaten klima alamadik ekonomok durum kötü bu sicakta adam gibi haber okumak istiyorum.adamin kafasini seyyapmadan bitirin birkez de su transferleri ulan..

LG-D855 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kanat demek illa hız demek değildir.. Belhanda'da dün izlediğim kadarıyla en az Hasan Şaş kadar hızlı..Bileklerine de hakim..Sadece orta yapsın yeter.Geçen seneki gibi verkaçla içeri girecek sistemle oynamayalım zaten..Bol bol orta yapmak lazım bu sene..O Yüzden sağ tarafa Lens gelsin

muslera
YABANCI Maicon Serdar Carole
Selçuk YABANCI
Feghouli Sneijder Belhanda
Gomis

yedekler: Eray, Lines, Ahmet, Tolga, Yasin, Gary, Eren

kadro böyle olur sanırım. Feghouli mutlaka gelmeli, diğer iki yabancı çok önemli. Tolga veya Selçuktan biri kesin olarak oynayacak o halde yanındaki adam çok koşan biri olmalı.

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sneijder kalır ve Feghouli gelirse olan Garry'e olur. Olan derken Galatasaray'da yedekler de en kötü Garry kalitesinde olmalı zaten.

Olsun zaten ya son yıllarda forma rekabetinden değil de, yedeklerin kalitesizliğiyle ilk onbirdeki oyuncuların umursamazlığından rotasyon oldu, hiç verim alamadık.

Yasin-Sinan-Garry 3 unun kulübede oturmasi lüks olur bence

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beinsports transger haberlerini saat 10daki programdan sonra mi veriyor yoksa rasgele mi?

Solda Garry sağda Belhanda oynar yerli Ronaldo yedek oturur sıkıntı olmaz

Bruma da orta yapamıyordu Q7 ve Lens gibi..Garry de aynı bruma stilinde..Bu tarz kanat istemiyorum şahsen..Q7 ve lens gibi muz orta göndercek kanat lazım..Belhanda ayağı iyi olduğu için olduğu yerden keser içeri isabetli

Takimda rekabet gerek. Oyle bu alinirsa bu nolacak diye hep bakmamak lazim. Her bolgeye minimum xxx tane oyuncu lazim ki takim icinde dogru duzgun forma savasi olsun. Kimse cikip da 'benim yerim garanti' diyemesin Muslera haric.

O yuzden de transfer donemi basladigindan beri bir forvet transferi daha sart diyorum. Eren kolay sakatlanabilen bir oyuncu, ve bana gore bu takimda yeri yok ama orasi ayri bir konu. Tum sezon Gomis'e guvenip sampiyonluk yarisinda oluruz diyemezsin. Daha cok transfere ihtiyacimiz var gibi bakalim nasil bunu becerecekler.

Son düzenleme:
Feghouli gelmeyecek gibi yahu hiç ses seda yok. Söylentilerin çıktığı ilk günde "bir kaç gün" içinde geliyordu sözde kampa filan hatta.

Kanatlar orta açamıyorsa, beklere bakmak lazım.

Ortalarını geliştirmeleri gerekiyor.

Sneijder kaldigina göre bence sezon ortasinda da tudor yolcu

Cok net belli yani adamlar anlasamiyor

Lemina Memina olmuyorsa Vainqueuri bitirelim hiç beklemeden,Orta Sahayı çevip çevirecek bir oyuncu Leiva falan olmasın

Eskiden kanat oyuncuları daha iyi orta açıyordu.Hatta tüm oyuncularda ortaları iyidi.

Şimdiki futbolda içe kat eden forvet kanatlar yüzünden orta açmalar azaldı.

YouTube

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt