Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Serdar - Maicon

Sneijder - Belhanda
Gomis

Dursunnnnnnnnnnnnnn

Galatasaray’ın yıldızı Wesley Sneijder, önümüzdeki sezon için idmanlarını sürdüreceğini açıkladı.

Sarı-kırmızılı taraftarlar bu demecin ardından Hollandalı’nın önümüzdeki sezon kalacağına dair ümitlendiler. Sarı-kırmızılı yönetimden ise şaşırtan bir açıklama geldi.

Hürriyet muhabiri Ali Naci Küçük’ün haberine göre; *Galatasaray Kulübü bu konuda Tudor ile birlikte Sneijder konusunda bir fikir değişikliğinin yaşanmadığını belirtti.

Yani Galatasaray’da Hollandalı yıldızla alakalı alınan yeni bir karar yok.

Galatasaray, Sneijder ile yollarını ayırmak istiyor. Bu bağlamda iki tarafın pazarlıklarını sürdürdüğü öğrenildi.

Sneijderin kalmasıyla sol açık mevki transferi tamamen kanapnmıştır tahminimce sag tarafa fegu gelicek diye düşünüyorum sol belhanda sag fegu orta sino forvet gomis diye düşünüyorum. Sneijder kaldı diye feguyu almıcaklarsa yada alamıyolarsa o zaman harbi bu yönetim ve tudor gerçekten futbol zekası 0 derim

Galatasaray’ın yıldızı Wesley Sneijder, önümüzdeki sezon için idmanlarını sürdüreceğini açıkladı.

Sarı-kırmızılı taraftarlar bu demecin ardından Hollandalı’nın önümüzdeki sezon kalacağına dair ümitlendiler. Sarı-kırmızılı yönetimden ise şaşırtan bir açıklama geldi.

Hürriyet muhabiri Ali Naci Küçük’ün haberine göre; *Galatasaray Kulübü bu konuda Tudor ile birlikte Sneijder konusunda bir fikir değişikliğinin yaşanmadığını belirtti.

Galatasaray, Sneijder ile yollarını ayırmak istiyor. Bu bağlamda iki tarafın pazarlıklarını sürdürdüğü öğrenildi.
Bu ne

GSC Mobile App

fegle sneijder'in kalmasinin alakasi yok. Sinan gidiyor diye feg ismi çıktı zaten.

Yalnız TRT'de iyi bir Galatasaraylı var herhalde. Tam da böyle bir dönemde Sneijder'in gol attığı efsane Juve maçını yayınlamak sağlam çıkış :)

Yoksa bayram değil seyran değil ne alaka bu maç...

ya abi feg dışında oyuncuyla ilgilenmiyormu bunlar hiçbirinde aşama kaydedilmedi mi takımda zibiyon tane eksik var en basit transferi bile 1 ayda yapıyor bu adamlar

Ali Naci Acerbi nerde en son Maicon iptal olmuştu :D

Sneijder kalmasaydı ben arfa yada konop diye umutlanırdım ama artık solda bence belhanda olacak. Sağ tarafa da fegu gelmiyorsa da istemiyorsa da o zmn defolsun :)

Sparta Prag bizi Semih Kaya'dan kurtardığı için artık koyu bir Sparta Praglıyım , böylece Semih'ten yine kurtulamamış olduk hay anasını :(

Yalnız TRT'de iyi bir Galatasaraylı var herhalde. Tam da böyle bir dönemde Sneijder'in gol attığı efsane Juve maçını yayınlamak sağlam çıkış :)

Yoksa bayram değil seyran değil ne alaka bu maç...

Adamlıkta bugün

ibrahim-kirkayak_1377792.jpg

Maicon gelecek acerbi iptal diyen nevzat;

Dünden bu güne değişen bişey yok.. İki cephenin de kendine göre kozları var.. Sneijder'in kozu taraftar ve sosyal medya..

:(

Aynen onu diyorum Nevzat'ı da sevmem ama Nevzat Maicon geliyor derken Ali Naci Maicon iptal diyordu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt