Emre Karaca
10 Numara!
- 27 Kasım 2008
- 14.586
- 2.266
- 1.778
Aynen sana adam gelmek istemiyormuş dedik. Taraftarın gazını almak için atıldı ve geçtifeghouli herhalde olumsuz oldu sneijder ondan mı kaldı ki?
GSC
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen sana adam gelmek istemiyormuş dedik. Taraftarın gazını almak için atıldı ve geçtifeghouli herhalde olumsuz oldu sneijder ondan mı kaldı ki?
El #Sevilla debe liberar una ficha de extracomunitario y #Mariano es ofrecido al #Galatasaray a cambio de 4 millones. https://twitter.com/JornadaFichajes/status/884117518104887298/photo/1
Bu neGalatasaray’ın yıldızı Wesley Sneijder, önümüzdeki sezon için idmanlarını sürdüreceğini açıkladı.
Sarı-kırmızılı taraftarlar bu demecin ardından Hollandalı’nın önümüzdeki sezon kalacağına dair ümitlendiler. Sarı-kırmızılı yönetimden ise şaşırtan bir açıklama geldi.
Hürriyet muhabiri Ali Naci Küçük’ün haberine göre; *Galatasaray Kulübü bu konuda Tudor ile birlikte Sneijder konusunda bir fikir değişikliğinin yaşanmadığını belirtti.
Yani Galatasaray’da Hollandalı yıldızla alakalı alınan yeni bir karar yok.
Galatasaray, Sneijder ile yollarını ayırmak istiyor. Bu bağlamda iki tarafın pazarlıklarını sürdürdüğü öğrenildi.
Galatasaray’ın yıldızı Wesley Sneijder, önümüzdeki sezon için idmanlarını sürdüreceğini açıkladı.
Sarı-kırmızılı taraftarlar bu demecin ardından Hollandalı’nın önümüzdeki sezon kalacağına dair ümitlendiler. Sarı-kırmızılı yönetimden ise şaşırtan bir açıklama geldi.
Hürriyet muhabiri Ali Naci Küçük’ün haberine göre; *Galatasaray Kulübü bu konuda Tudor ile birlikte Sneijder konusunda bir fikir değişikliğinin yaşanmadığını belirtti.
Yani Galatasaray’da Hollandalı yıldızla alakalı alınan yeni bir karar yok.
Galatasaray, Sneijder ile yollarını ayırmak istiyor. Bu bağlamda iki tarafın pazarlıklarını sürdürdüğü öğrenildi.
Maicon gelecek acerbi iptal diyen nevzat;Ali Naci Acerbi nerde en son Maicon iptal olmuştu![]()
ben burdakilerle dalga geçtim.sürekli aynı şeyi yazdıkları için.bence feghouli geldi artık.Aynen sana adam gelmek istemiyormuş dedik. Taraftarın gazını almak için atıldı ve geçti
GSC
Yalnız TRT'de iyi bir Galatasaraylı var herhalde. Tam da böyle bir dönemde Sneijder'in gol attığı efsane Juve maçını yayınlamak sağlam çıkış
Yoksa bayram değil seyran değil ne alaka bu maç...
ben burdakilerle dalga geçtim.sürekli aynı şeyi yazdıkları için.bence feghouli geldi artık.
Var mısın iddiasına? Gs storedan t shirt?ben burdakilerle dalga geçtim.sürekli aynı şeyi yazdıkları için.bence feghouli geldi artık.
Maicon gelecek acerbi iptal diyen nevzat;
Dünden bu güne değişen bişey yok.. İki cephenin de kendine göre kozları var.. Sneijder'in kozu taraftar ve sosyal medya..
![]()