Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouli işi hafta arası belli olur. KAP gelir en geç cumaya kadar, gelmezse transferi olumsuz sonuçlanmıştır bana göre.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Fizik güçlerinin iyi olması bile bizim orta sahayı ezmeleri için yeterli orta sahayı da ezidin mi zaten gol yemek kaçınılmaz bir son oluyor bizde

İşte evet o düşündürücü haklısın, yine de izlediğim takımı rahat eleriz gibi ilk maç zorlansak bile.. Baskı kaldırabileceklerini sanmıyorum ikinci maçta

Yarın yönetim açıklama yapınca
Burda kıyım olacak gibi
Sneijder taraftara oynadı ise kendi ipini kendi çeker

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kankalar buluşmus

db50234825361644a7e1a97db3c5e592.png

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Feghouli zaten yalan oldugu basindan belliydi

bu devirde kim sana 2-3 milyona cillop gibi fistik gibi topcu verir abi geciniz

Sneijder ile selçuk bir mi gözünü seviyim?
Adam bireysel performans kupalar kazandırdı şl'de tur getirdi

Selçuk ilk senesinden sonra pasif görüntüde
Sneijder geçtiğimiz sezon dışında her sene bişeyler yaptı

Yapma bu kadar kör olamazsınız
Bende geçen sene kızdım ama elde ki değeri bu kadar görmemezlikten gelmeyin

Ya bana ne değerinden de bilmem neyinden de,kamp başlıyor adam orada kampa gelmek yerine mekanıyla ilgileniyor sonra canı istiyor geliyor sanki yeni transfermiş gibi (O da saçma ama neyse.) havaalanında karşılanıyor falan.Adam kariyerli diye,zamanında ŞL aldı diye DK'da final oynadı diye dizilmeyen övgü kalmadı.Bizde ne yapıyor ben buna bakarım.Bazı taraftarlarımız resmen ilahlaştırıyor adamı.Bunda Sneijder'in bir günahı yok elbet ama şu yazılanlar aklın hayalin alacağı şeyler değil.Bu kadar isimli oyuncu yıldız fetişisti bir taraftarımız olduğunu bilmiyordum.

Leiva-Supriz transfer olur büyük ihtimal

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Tek yönlü diye Vainquer'i veto eden Tudor, bitme demlerini yaşayan Leiva'yı hiç kabul etmez.

Ya bana ne değerinden de bilmem neyinden de,kamp başlıyor adam orada kampa gelmek yerine mekanıyla ilgileniyor sonra canı istiyor geliyor sanki yeni transfermiş gibi (O da saçma ama neyse.) havaalanında karşılanıyor falan.Adam kariyerli diye,zamanında ŞL aldı diye DK'da final oynadı diye dizilmeyen övgü kalmadı.Bizde ne yapıyor ben buna bakarım.Bazı taraftarlarımız resmen ilahlaştırıyor adamı.Bunda Sneijder'in bir günahı yok elbet ama şu yazılanlar aklın hayalin alacağı şeyler değil.Bu kadar isimli oyuncu yıldız fetişisti bir taraftarımız olduğunu bilmiyordum.
Gittiğinde anlarsınız sarper şimdi ne desen boş.

TapaTalK

Leiva kötü oyuncu değil ama bizim ön liberoya 1 tane oyuncu alma hakkımız varsa bunun Leiva olmaması lazım. İşin kötü tarafi İmbula>Asamoah>Lemina>Vainquer derken Lemina ve Araio ya kadar geldiler bu bizim açımızdan sıkıntının göstergesidir.

Ön liberoya yapılacak yanlış bir hamle tüm transferleri boşa çıkartabilir, böyle bir riske girmemek lazım.

Selçuk, Belhanda ve Sneijder ilk11 de olursa; tempolu futbol oynanması zor olur + takım defansı 404 Error verir.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt