İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.630
- 1.123
Feguli işi moral falan bırakmadı. Yazıklar olsun.
semih işi de fos çıkarsa bugün rezalet bir gün rengim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Leiva is yapar ama vainquer ve lemina gibi ileride satamayizbonservisi elinde oldugu icin imza parası bile vermeyeceklerdir belkide leivaya simdi venkörü almaya kalksa roma 3-4 ister venkör 2.5 ister ne gerek var belese leiva varken
Scout transferi yapılacak o zaman abi![]()
Yarin ikisinin de durumu belli olur bakalım. Ama umitsizim. Moral sıfır.semih işi de fos çıkarsa bugün rezalet bir gün rengim
Fizik güçlerinin iyi olması bile bizim orta sahayı ezmeleri için yeterli orta sahayı da ezidin mi zaten gol yemek kaçınılmaz bir son oluyor bizde
Leiva is yapar ama vainquer ve lemina gibi ileride satamayiz
son kontrati olur
Sneijder ile selçuk bir mi gözünü seviyim?
Adam bireysel performans kupalar kazandırdı şl'de tur getirdi
Selçuk ilk senesinden sonra pasif görüntüde
Sneijder geçtiğimiz sezon dışında her sene bişeyler yaptı
Yapma bu kadar kör olamazsınız
Bende geçen sene kızdım ama elde ki değeri bu kadar görmemezlikten gelmeyin
Gittiğinde anlarsınız sarper şimdi ne desen boş.Ya bana ne değerinden de bilmem neyinden de,kamp başlıyor adam orada kampa gelmek yerine mekanıyla ilgileniyor sonra canı istiyor geliyor sanki yeni transfermiş gibi (O da saçma ama neyse.) havaalanında karşılanıyor falan.Adam kariyerli diye,zamanında ŞL aldı diye DK'da final oynadı diye dizilmeyen övgü kalmadı.Bizde ne yapıyor ben buna bakarım.Bazı taraftarlarımız resmen ilahlaştırıyor adamı.Bunda Sneijder'in bir günahı yok elbet ama şu yazılanlar aklın hayalin alacağı şeyler değil.Bu kadar isimli oyuncu yıldız fetişisti bir taraftarımız olduğunu bilmiyordum.