Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hagi niye bıraktı o zaman,gelsin o da oynasın.Hayır şu an sanki çok başarılıyız süperiz de o gidince çökecekmişiz gibi konuşuyorsunuz.Bu takım geçen yıl 4 büyükler+Başakşehir'le 9 maç yaptı 8 mağlubiyet 1 beraberlik aldı.İçerde alayını kaybettik hele.
Evt bok gibi bi takımımız vardı ve şu an o takımın iş yapabilecek parçaları tutulup, üzerine eklemeler yapılıyor. Gayet doğal.

Sneijder beklenen performansın çok çok altındaydı ancak Selçuk, Sabri, Semih gibi direk yetersiz bi oyuncu değildi. Tüm mesele bu.

Hagi niye bıraktı o zaman,gelsin o da oynasın.Hayır şu an sanki çok başarılıyız süperiz de o gidince çökecekmişiz gibi konuşuyorsunuz.Bu takım geçen yıl 4 büyükler+Başakşehir'le 9 maç yaptı 8 mağlubiyet 1 beraberlik aldı.İçerde alayını kaybettik hele.

Sen bu forumun gördüğü en büyük trollsün.

Göndermek hadi bir nebze anlaşılabilir ama Sneijder'i paf takıma yollayıp orda çalışsın derse Dursun bu taraftar topa tutar kimsede engel olamaz.

Takım kötüydü kardeşim takım
Ölü sezonda asist kralı olmuş adam çevresinde ki bu kadar hanzoya rağmen
Güçsüz bi oyuncu iş yapar mı yapamaz
1 sene çöktü diye adam yollamaya kalkıyoruz
İnter'de böyle sezon geçirse kapısında yatarız almak için geldiğinde yıkılırdı burası. Ben arfa'da milletin ağzının suları akıyo.

TapaTalK

1 sene değil 2015-2016'da da iyi değildi.

Takım kötüyse diğer oyunculara da bunu diyelim kimseyi göndermeyelim.

Asist kralı diyorsun,Yasin 10 gol attı bu sezon.Selçuk da 6. olduğumuz sene 10 küsür gol atmıştı.İstatistikler bir anlam ifade etmez.Doğru Sneijder fiziksel düşüşüne rağmen hala tansiyonu düşük maçlarda orta sahası kağıt helvadan hallice takımlara iş yapıyor.Ama azıcık kritik bir maç oldu mu piyasada yok çünkü o boşluğu vermiyorlar ona.Kendisinin bunu kaldıracak fiziksel kapasitesi de yok artık.Aydın sonuna kadar haklıymış bu konuda şimdi daha iyi anlıyorum ne demeye çalıştığını.

Beyler toplu tiner mi kullandık.

32-33 yaşında dünyada sayılı isimler arasında bi adam U 21'le A takım arasındaki farkı anlamayıp tweet atıp bütün twitter dizaynını değiştirir mi?

Arkadaslar, kafalari fazla yormaya gerek yok. Sneijder acik acik yarin sabah saglik kontrolunden gececegini soyledi, ve bunu Galatasaray'in yani yonetimin istegi ile oldugunu beyan etti aslinda. (Galatasaray wants me to resume training for the next season)

Ondan sonra da aksam idmana cikacakmis. Yarin'i bir bekleyelim, bakalim bu dedikleri boyle gerceklesecek mi. Eger aksilik cikmazsa ve yonetimden yalanlama gelmezse sanirim takima katilacaktir er ya da gec.

Arkadaslar kendiniz umutlaniyosunuz kendiniz uzuluyosunuz, lutfen unutmayın baskanın sıfatını:)
alıp alabilecegi belhanda gibi captan dusmus bir oyuncuyu degerinin 3 katına satın almaktı, onu aldı bitti. Bundan sonra transfer falan olmaz. Tum enerjilerini takımda kalan tek yıldız oyuncuyu yollamaya harcıyorlar zaten. Dursun gidene kadar umutlanmayın, bu sene gruplara kalıp ligde ilk 4'e girersek buyuk basarı olacaktır.

Orada, burada post kasmak dışında hiç bir şey yapmaz taraftar.

Bence o kadar basit bir şekilde kapanmaz öyle birşey olursa. Düşünsene Sneijder gibi bir değeri pafa yollamışsın ve değerlendirmiyorsun. İlk oluşacak kötü bir durumda ne Tudor kalır nede Dursun kalır ortada.

1 sene değil 2015-2016'da da iyi değildi.

Takım kötüyse diğer oyunculara da bunu diyelim kimseyi göndermeyelim.

Asist kralı diyorsun,Yasin 10 gol attı bu sezon.Selçuk da 6. olduğumuz sene 10 küsür gol atmıştı.İstatistikler bir anlam ifade etmez.Doğru Sneijder fiziksel düşüşüne rağmen hala tansiyonu düşük maçlarda orta sahası kağıt helvadan hallice takımlara iş yapıyor.Ama azıcık kritik bir maç oldu mu piyasada yok çünkü o boşluğu vermiyorlar ona.Kendisinin bunu kaldıracak fiziksel kapasitesi de yok artık.Aydın sonuna kadar haklıymış bu konuda şimdi daha iyi anlıyorum ne demeye çalıştığını.

Hala takım kötüyse diğer oyuncular diyosun
Ben sana sneijder gibi bir zeka oyun kurucu 10 numara diyorum sen kalkıyosun adamı yasinle kıyaslıyosun
Şaşırıyorum şu yorumlarına

TapaTalK

rqxcuw.jpg

Beyler toplu tiner mi kullandık.

32-33 yaşında dünyada sayılı isimler arasında bi adam U 21'le A takım arasındaki farkı anlamayıp tweet atıp bütün twitter dizaynını değiştirir mi?
Fesihte anlaşamadıkları için yönetime karşı taraftar kozunu oynuyor.

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben Arfa'yı bekliyorlardı , o iş patlayınca Sino'ya sarıldılar işte Sneijder'i küstürmenin mali boyutlarını görünce.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt