Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala takım kötüyse diğer oyuncular diyosun
Ben sana sneijder gibi bir zeka oyun kurucu 10 numara diyorum sen kalkıyosun adamı yasinle kıyaslıyosun
Şaşırıyorum şu yorumlarına

TapaTalK

Yasin Diosgyor oyuncusu mu tabi ki kendi takım oyuncumuzdan örnek vereceğim.Zaten kulüp olarak adam kayırıyorsan başarılı olma şansın yok.

Sneijder'in menajeri Albers: "Sneijder'in G.Saray'da devam etmesini umuyoruz. 10 numaranın kendisinden alınmasını hoş karşılamadı" [A Spor]

DEUTkZnXcAA245e.jpg

Yine bunun tripleriyle uğraşcaz anlaşılan

Gerçi yönetimin yaptığıda mallıkta bu Albers de şerefsizin teki
Bu açıklamanın neresinde herhangi bir trip var ki?

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Sneijder'in menajeri Albers: "Sneijder'in G.Saray'da devam etmesini umuyoruz. 10 numaranın kendisinden alınmasını hoş karşılamadı" [A Spor]

DEUTkZnXcAA245e.jpg

belhanda bokunda boncuk bulmuş gibi atladığı için taraftar hıncını alacaktır belhanda yeteneksizinden

şahsi fikrim tudorun geri adım atacağını düşünmüyorum. ilk 11 de düşünmüyor sneijder ı

Wants me to stay dese tamam...ama sadece antrenman ile ilgili haber verdi.

Yahut adam gibi mesaj yazsan öleceksiniz sanki. WES de açık kapı bıraktı bu mesaj ile.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Sen saçmalama bari Arif :D Dünya starı adam hashtag atacak #nextseason #cimbom diye , bütün twitter dizaynını değiştirecek ama antrenman için.

Maç ortasında 4-5 hamle sonrasını 1 saniyede düşünen adam bu kadar aptal olabilir mi :D :D

Sneijder kalmamış ya, boş yere sevindik. Kulüp Floryada antremanlara çıkabilirsin demiş sadece.

Numara olayından dolayı haklı abi adam. Empati yapıp kendimizi Sneijder'in yerine koyalım, hangimizin hoşuna gider bu durum? Yönetimlerin işi kriz yönetmek. Bu durumu da bir an evvel tatlıya bağlamakla mükellefler.

Yasin Diosgyor oyuncusu mu tabi ki kendi takım oyuncumuzdan örnek vereceğim.Zaten kulüp olarak adam kayırıyorsan başarılı olma şansın yok.
Yav yasin sneijder bir mi sarper allah allah
Adama takmışsınız kulübün üstüne çıktı diye
Messi aynı şekil gönderilmeye kalksa barca'da bile olur bu böyle 10 numaralar kolay mı geliyo futbol camiasına
Sıradan bi adam mı bu?
Daha önünde aktif 2 senesi var bu yaşta adamı emekli ettiniz

TapaTalK

Ben arfa'ya bu kadar heyecanlanan bir topluluk elinde ki 10 numarasının kıymetini bilmiyo buda ayrı bi saçmalık açıkcası

TapaTalK
1. Insanlar yenilik istiyor. Futbol bir eğlence oyunu. Sen herseferinde​ aynı yemeği yahut şarkı yı dinlemek ister misin. Sportif boyutu var...pazarlama boyutu var.

2. Ben Arfa'nın mevcut form durumu Wes'den daha iyi.

3. Stilleri farklı.

Son düzenleme:

DEUTkZnXcAA245e.jpg

Yahu Onur gerçekten anlamıyorum. Bu adam Galatasaray taraftarında nasıl bu kadar nefret uyandırır anlamıyorum. Resmen vefasızlık ediyorsunuz. Ha para diyeceksiniz ama bu kulüpte bedavaya oynayan bir kişi de görmedim zaten.

Adama uzun süredir mobbing ve son numara olayıyla terbiyesizlik yaptılar hala adam trip diyorsunuz. Size iş yerinizde şunalr yapılsa ağlaya ağlaya iş hukukçusu avukat ararsınız.

belhanda bokunda boncuk bulmuş gibi atladığı için taraftar hıncını alacaktır belhanda yeteneksizinden

:D ya şu durumda en alakasız insan Belhanda. Ona nasıl sallıyorsunuz ya biri elma diğeri marul falan yani hayret ediyorum.

Adam gelip Sneijder'in forma numarasını mı kollayacak dakika başı :D

1. Insanlar yenilik istiyor. Futbol bir eğlence oyuncu. Sen herseferinde​ aynı yemeği yahut şarkı yı dinlemek ister misin.

2. Ben Arfa'nın mevcut form durumu Wes'den daha iyi.

3. Stilleri farklı.

Adaam oynamadı bile bu sezon. Nice'deki 1 sezonla gerçekten komşudaki tavuk işine dönüştürdünüz. Tamam iyi adam da Sneijder nere Ben Arfa nere....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt