Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hala takım kötüyse diğer oyuncular diyosun
Ben sana sneijder gibi bir zeka oyun kurucu 10 numara diyorum sen kalkıyosun adamı yasinle kıyaslıyosun
Şaşırıyorum şu yorumlarına
TapaTalK
Bu açıklamanın neresinde herhangi bir trip var ki?Sneijder'in menajeri Albers: "Sneijder'in G.Saray'da devam etmesini umuyoruz. 10 numaranın kendisinden alınmasını hoş karşılamadı" [A Spor]
![]()
Yine bunun tripleriyle uğraşcaz anlaşılan
Gerçi yönetimin yaptığıda mallıkta bu Albers de şerefsizin teki
musap, recebi yalnız bırakmamak için ban yemiş ne diyorsun? Can BÜYÜK
Sneijder'in menajeri Albers: "Sneijder'in G.Saray'da devam etmesini umuyoruz. 10 numaranın kendisinden alınmasını hoş karşılamadı" [A Spor]
![]()
Calleri feghouli transferi görüşülürken önerilmiştir WHU FFP'den dolayı inceleme altında.. opsiyonla kiralayabiliriz Las Palmas iddialari vardi oyuncuhla ilgili.. ligimizde is yapabilir eplde tutmadi
Wants me to stay dese tamam...ama sadece antrenman ile ilgili haber verdi.
Yahut adam gibi mesaj yazsan öleceksiniz sanki. WES de açık kapı bıraktı bu mesaj ile.
GSC App VIP Edition 1.0 ™
opsiyonla almamislarmiydi yavcalleri maldonadonun topçusu renktaş
TRTSpor: Sneijder kesinlikle kalmak istiyor.
Yav yasin sneijder bir mi sarper allah allahYasin Diosgyor oyuncusu mu tabi ki kendi takım oyuncumuzdan örnek vereceğim.Zaten kulüp olarak adam kayırıyorsan başarılı olma şansın yok.
1. Insanlar yenilik istiyor. Futbol bir eğlence oyunu. Sen herseferinde aynı yemeği yahut şarkı yı dinlemek ister misin. Sportif boyutu var...pazarlama boyutu var.Ben arfa'ya bu kadar heyecanlanan bir topluluk elinde ki 10 numarasının kıymetini bilmiyo buda ayrı bi saçmalık açıkcası
TapaTalK
Sneijder'in menajeri Albers: "Sneijder'in G.Saray'da devam etmesini umuyoruz. 10 numaranın kendisinden alınmasını hoş karşılamadı" [A Spor]
![]()
şahsi fikrim tudorun geri adım atacağını düşünmüyorum. ilk 11 de düşünmüyor sneijder ı
belhanda bokunda boncuk bulmuş gibi atladığı için taraftar hıncını alacaktır belhanda yeteneksizinden
1. Insanlar yenilik istiyor. Futbol bir eğlence oyuncu. Sen herseferinde aynı yemeği yahut şarkı yı dinlemek ister misin.
2. Ben Arfa'nın mevcut form durumu Wes'den daha iyi.
3. Stilleri farklı.
GSC App VIP Edition 1.0 ™
Zamana bırakalım. Yakında netlik kazanır bu durum.Sen saçmalama bari ArifDünya starı adam hashtag atacak #nextseason #cimbom diye , bütün twitter dizaynını değiştirecek ama antrenman için.
Maç ortasında 4-5 hamle sonrasını 1 saniyede düşünen adam bu kadar aptal olabilir mi![]()
![]()