Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda gayet aklı başında oyuncu. Elbette en suçsuzu bu çocuk ama 10 numarayı verirken bu süreçte doğru olmaz diyip geri çevirmeliydi.
Taraftarın Sneijder'den ötürü bu denli hassasiyet göstereceğini kestiremedi belli ki hocam. Bu da yeni gelen bir oyuncu için gayet normal.

Belhanda'nın numara olayında en ufak bir suçu yok iken,embesil taraftarımız yüzünden adam bizden resmen soğudu.

Transferi falan unuttuk zaten de bu kadroyla bile sezona baslayabilirsek buyuk basari bence. Cok enteresan gelismeler bekliyorum tudor falan gidebilir, hele ostersunds fc'ye elenirsek...

Belhanda'ya "arap" diyerek onu aşağıladığını sananlar kendilerinin seviyesini gösteriyor. Bence Belhanda'yı en çok inciten bu tarz yorumlar olmuştur.

Şahsen Sneijder'in kalacağına hala inanmıyorum. Sosyal medyadaki kekleri oltaladığını ve bu sayede yönetime istediği her ne ise yaptırmaya çalıştığını düşünüyorum. 1-2 güne önümüzdeki yıl için alacağı da eline verilip yollanırsa hiç şaşırmam. Burada en büyük suç tabiki Dursun'da ama embesil sürüsü taraftarımız da işbaşında.

Tabiki sosyal medyada yapılan salakça bir tepkiden dolayı Belhanda'nın performansı azalacak değil ama taraftar profilinin büyük bir çoğunluğu maalesef bu zihniyette. Şimdi olayların bu noktaya gelmesinde Belhanda'nın ne suçu olabilir işte bunu anlayabilecek ve idrak edebilecek taraftar sayısı ne yazıkki azınlıkta. O yüzden bu olaylardan dolayı performansı azalmasa bile sezon içinde başarısız olunan her maçta en büyük tepkiyi Belhanda yiyecek. Sanki çocuk ben geldim Sneijder'i gönderin takımdan dedi. Tepki koyacaksanız gidin dursun denen beceriksize koyun.

Şu saatten sonra Sneijder üzerinden Belhanda'ya tepki koyanlar Galatasaray menfaatini düşünmeyenlerdir.

Yarın 2 lira verip sözleşme fesh olur
Bakalım o zaman susacakmi Galatasaray sevgisinden
Yoksa herkese herşeyi söyleyecek mi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir oyuncu parayi alsin da oyle gitsin diye bu kadar ugrasan bir taraftar olmasi cok ilginc hakkaten
Adam da resmen taraftara oynadi bunu dahi gormuyorlar
Gerci 10 mln boservis verilmis, 3 sene sozlesme yapilmis ve daha hic oynamamis oyuncuya kufur eden bir gruptan bahsediyoruz di mi

Bundan sonra yapılacak şey Sneijder'le devam etme kararı alınması olmalı. Hem Sneijder hem Tudor yaşananları geride bırakıp yeni sezonda Galatasaray için çaba göstereceklerini belirtip bu konuyu kapatmalılar. Aksi takdirde yine taraftar desteği pamuk ipliğine bağlı kalır ve en ufak bir olumsuzlukta kopar.

Bir grupta iki tane Barcelona olmayacağı için Beşiktaş ve Barcelona aynı grupta olamıyor değil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt