Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niasse'nin gelmesini engelleyenler yine görev basinda anlasilan
Aynen Niasse ağlamaklı bir sesle ''GS ile anlaştık ama kulüp daha sonra seni alamayız taraftar istemiyor dedi bana. Galatasaray taraftarı beni istemedi, onlar büyük yıldızlar istiyor.'' falan dedi bir röportajda

İşin komik tarafı o sene Umut malına kalmıştık :D :D

Yarın 2 lira verip sözleşme fesh olur
Bakalım o zaman susacakmi Galatasaray sevgisinden
Yoksa herkese herşeyi söyleyecek mi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umuyorum ki öyle birşey olduğunda susmaz ve yaşanan bütün rezillikleri anlatıp, yönetimi yerin dibine sokup Galatasaray'a son hizmetini eder.

Gomis hazir degilim dedi, eren sakat, sinan transfer oluyor, gol atmamiz mucize olur ostersunds fc'ye malesef

Ya bise olmaz abartmayin meloya da ne küfürler edildi sonra geldi adam çatır çatır oynadı belhandayi ilk geldiği gunde dediğim gibi 8 numarada oynatmamiz gerekirdi 10 değil yönetimin aptallığı burada. Futbolcu parasına bakar zamanında yatsın parası çıkar oynar başka bir başlıkta söyledim dursunun eşine mesaj atıp kufredenler vardı yani kimsenin ağzını buzemezsin. Burada hemen hemen herkesin twitteri vardır gidipte bir futbolcunuza sovdunuz mu 1 kere karakter işi sneijder-x veya bam başka neden için sırf sövmek için soven insanlar var.
Semihe sırf para alıyor diye ozelden soven yok mu? Gözün kör olsun diyen mallar yok muydu?
Sadece biraz kültür

Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Vukovic için Olympiakos ile anlaşmaya yakın olduklarını açıkladı. (beIN Transfer Özel)

Bir oyuncu parayi alsin da oyle gitsin diye bu kadar ugrasan bir taraftar olmasi cok ilginc hakkaten
Adam da resmen taraftara oynadi bunu dahi gormuyorlar
Gerci 10 mln boservis verilmis, 3 sene sozlesme yapilmis ve daha hic oynamamis oyuncuya kufur eden bir gruptan bahsediyoruz di mi

Biz parayı alsın da gitsin demiyoruz ki. O kalsın O'nu göndermeye çalışan cahiller gitsin diyoruz.

Forma numarası yüzünden Belhanda'ya sallayan herkes en az Dursun Özbek kadar Galatasaray hainidir.

ali naci küçük‏ @nkucukk
Sneijder'ın attığı golleri, Galatasaray'a kattıklarını ben değil kimse tartışamaz bana göre...
Şampiyonluk kutlamasındaki Galatasaray'a ait olduğunu hissettiren o anlar dahi 'ayrılacak' gerçeği ile yüzleştiğimde içimi acıtıyor
Ama inanın bugünkü durum cidden farklı arkadaşlar....

Güzel kafalar. Evet buna kapı gibi sözleşmesi yetmiyor da noname insanların sosyal medyada yazdığı yazıların gücü yetiyor, hayal dünyanıza hayranım gerçekten. Masaya oturuyorlar sözleşmeyi umursamıyorlar çünkü ne gerek var, Sneijder'in menajeri taraftarın mesajlarını gösteriyor ve para alıyor off çok güzel senaryo bunun devam filmi gelir.
Arkadaşım yönetim geçmişte yaptığı ve hala yapmakta olduğu hatalardan dolayı büyük baskı altında. Sneijder gitmezse takım havasına zararı büyük olacak. Diyelimki kaldı Sneijder. En ufak bir Problemde taraftar onun ismini bağıracak. Her türlü Sneijder cabuk ayrılması lazım yönetim açısından. Yönetime karşı gitmeme durumunu baskı olarak kulaniyor. Hem bizden parayı alacak hemde başka takıma imza atacak. Planı bu.
Bende beğeniyordum Sneijderi ama onun tavırlarıyla olmayacak bu iş belli.
Sneijder olmazsa ven başarıyı daha olası görüyorum.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Allah aşkıne belhanda'ya toplu küfür edip İnstagram'ı kapattırmak nedir ya? Bizim gerizekalı taraftarımıza her şey müstehak.

Kendi icinde hergun yine bir Kriz cikaran bir camia olduk resmen

Bakalim yarin hangi krizleri görecegiz Allah Kerim

Taraftara suc atmak da ilginc kafa, burasi turkiye ve taraftarin profili, dusunceleri asagi yukari belli. Bunu bilip ona gore davranmasi gereken yonetimdir. Taraftar bir kulubun en onemli dinamigidir, suclanamaz

ali naci küçük‏ @nkucukk
Sneijder'ın attığı golleri, Galatasaray'a kattıklarını ben değil kimse tartışamaz bana göre...
Şampiyonluk kutlamasındaki Galatasaray'a ait olduğunu hissettiren o anlar dahi 'ayrılacak' gerçeği ile yüzleştiğimde içimi acıtıyor
Ama inanın bugünkü durum cidden farklı arkadaşlar....

sus lan ali naci.

Futbolcular bu konuda yorum yapma hakkına sahip değil.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Bu tamamen kişisel bir yorum olacak ama zeki bir oyuncu Sneijder'in bu durumunu bilirken (bildiği de Sneijder ile oynamak güzel, giderse 10 numarayı giyerim gibilerinden bir açıklaması vardı) bu süreçte 10 numarayı giymek için acele etmeyebilirdi. Ben şu an 10 numarayı giymesem iyi olur demesinde bir sakınca olacağını sanmıyorum. Tabi bunu yapmak zorunda değil ve yönetim ona 10 numarayı sunmuşsa almakta hakkıdır buna birşey diyemem. Ben olsaydım şu zamanda giymezdim çünkü haklı da olsa bu olay ona zarar verecekti ve verdi de.

Gördüğümüz gibi aklı selim olmayan taraftalar yüzünden adamı günah keçisi yaptılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt