Gamze Deniz
Parçalı Üye
- 7 Temmuz 2012
- 2.899
- 150
- 1.023
#WeTrustYouBelhanda
TT oldu
TT oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen Niasse ağlamaklı bir sesle ''GS ile anlaştık ama kulüp daha sonra seni alamayız taraftar istemiyor dedi bana. Galatasaray taraftarı beni istemedi, onlar büyük yıldızlar istiyor.'' falan dedi bir röportajdaNiasse'nin gelmesini engelleyenler yine görev basinda anlasilan
Yarın 2 lira verip sözleşme fesh olur
Bakalım o zaman susacakmi Galatasaray sevgisinden
Yoksa herkese herşeyi söyleyecek mi
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu forumda diyen oldu. arap apaçi dedi yanlıs hatırlamıyorsam. çok yazık gerçekten.
Sosyal medya muduru yasin oztekin gorse de soylese bari belhanda'ya, yoksa adam nereden gorecek.
Bir oyuncu parayi alsin da oyle gitsin diye bu kadar ugrasan bir taraftar olmasi cok ilginc hakkaten
Adam da resmen taraftara oynadi bunu dahi gormuyorlar
Gerci 10 mln boservis verilmis, 3 sene sozlesme yapilmis ve daha hic oynamamis oyuncuya kufur eden bir gruptan bahsediyoruz di mi
Arkadaşım yönetim geçmişte yaptığı ve hala yapmakta olduğu hatalardan dolayı büyük baskı altında. Sneijder gitmezse takım havasına zararı büyük olacak. Diyelimki kaldı Sneijder. En ufak bir Problemde taraftar onun ismini bağıracak. Her türlü Sneijder cabuk ayrılması lazım yönetim açısından. Yönetime karşı gitmeme durumunu baskı olarak kulaniyor. Hem bizden parayı alacak hemde başka takıma imza atacak. Planı bu.Güzel kafalar. Evet buna kapı gibi sözleşmesi yetmiyor da noname insanların sosyal medyada yazdığı yazıların gücü yetiyor, hayal dünyanıza hayranım gerçekten. Masaya oturuyorlar sözleşmeyi umursamıyorlar çünkü ne gerek var, Sneijder'in menajeri taraftarın mesajlarını gösteriyor ve para alıyor off çok güzel senaryo bunun devam filmi gelir.
Bende gördümBelhanda'ya "arap" diyerek onu aşağıladığını sananlar kendilerinin seviyesini gösteriyor. Bence Belhanda'yı en çok inciten bu tarz yorumlar olmuştur.
Kafanmi güzelBir insanın sosyal medya hesaplarını kapatması ciddi bir olay gercekten. Yarın belhanda da bonservisini bedava isterse kim şaşırır ?
ali naci küçük @nkucukk
Sneijder'ın attığı golleri, Galatasaray'a kattıklarını ben değil kimse tartışamaz bana göre...
Şampiyonluk kutlamasındaki Galatasaray'a ait olduğunu hissettiren o anlar dahi 'ayrılacak' gerçeği ile yüzleştiğimde içimi acıtıyor
Ama inanın bugünkü durum cidden farklı arkadaşlar....
Futbolcular bu konuda yorum yapma hakkına sahip değil.
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi