Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer nöbeti değil
Sneijder gidecek mi kalacakmi nöbetine döndü
Buna biri el atsın
Başlıkmi olur uyarımı olur baydı artık

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1340637.gif

bu yönetimin güzel bir işi yok transger yapiyorlar onda da yüzlerine bulastiriyorlar. Nasıl beceriksiz basiretsiz insanlarin eline düştu kulüp

Adamın ne Arap atlığı kaldı, ne ana-bacısı kaldı bu süreçte. 10 milyon Euro bonservis ver, 3 küsür milyon Euro kendisine taahhüt et, tek maça çıkarmadan feleğini şaşırt.

Kusura bakma ama cok sacma bir benzetme :) garson mu bu adamlar. Belhanda net bir sekilde 10 numarayi giymek istemis
Şimdi isteyip istemediği hususuna vakıf değilim. Benzetme bence o kadar saçma değil. Bu Sneijder meselesinde suçu olmayan kişi Belhanda'dır.

Erdem aslan israrla ortami germek icin düsmana yazar gibi yazmaya devam ediyor

Dersini almamis anlasilan

Sneijder gönderinseydi sezon sonu
Sonra belhanda alınsaydı hiç bunlar olmayacaktı
Adamlar resmen belhandayi hedef tahtası yaptılar
Amatörce yönetiyorlar klübü

Galatasaray'a imza atarken Wesley Sneijder gibi bir yıldız ile oynayacağım diyen Belhanda'ya küfreden ahlaksızları içimizde barındırmayın

Evet Belhanda zaten üstün Türkçesi ve inanılmaz boş vakti ile tüm dikkatiyle instagramda yazılan mesajları okuyup dertlenmiştir. Come to Galatasaray diyince gelmediği gibi oyuncular, abv vb. şeyler yazınca da sallamıyorlardır haliyle.

Eldeki çöpleri verip mesela; Tarık+1 milyon dolar yapıp Ömer Ali Şahiner'i alsak sağ bek yedeği olarak. Emrah Başsan+1 milyon yapıp Emre Taşdemir'i alsak sol bek yedeği olarak süper olur. Hatta Emre, Carole bu haldeyken direkt 11'e bile girer. Bence Carole'un Fransa piyasasında hala minimum 3,5-4 milyona gideri vardır. O parayla sağ beke Corchia'yı alabiliriz. Sol beke de bir adam buluruz.
sag ve sol bek yedekleri olarak yerli adamlar olmasi lazimken bizde carole linnes var sorun burada. bunlari zamaninda ilk 11 oynasinlar diye almislardi ama maks yedek olabilecekleri ortaya cikti. bu ikisini gönderip yerli almaya kalksan ömer ali, sakib aytac-ömer bayramdan baska oyuncu da yok suan icin. linnes bence hepsinden iyi ama carolün yerini sakib veya ömer doldurabilir zor degil. carolün talibi olmaz bence

Olayları çözme yerine hala paralı kalemlerine sufle veriyor karaktersiz. Özel çaba sarf ediyor her gün daha fazla kaos yaratmak için mental retardasyonlu.

Arkadaşım yönetim geçmişte yaptığı ve hala yapmakta olduğu hatalardan dolayı büyük baskı altında. Sneijder gitmezse takım havasına zararı büyük olacak. Diyelimki kaldı Sneijder. En ufak bir Problemde taraftar onun ismini bağıracak. Her türlü Sneijder cabuk ayrılması lazım yönetim açısından. Yönetime karşı gitmeme durumunu baskı olarak kulaniyor. Hem bizden parayı alacak hemde başka takıma imza atacak. Planı bu.
Bende beğeniyordum Sneijderi ama onun tavırlarıyla olmayacak bu iş belli.
Sneijder olmazsa ven başarıyı daha olası görüyorum.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Işte beynini kullanan bir üye

ALE-L21 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Transfer nöbeti değil
Sneijder gidecek mi kalacakmi nöbetine döndü
Buna biri el atsın
Başlıkmi olur uyarımı olur baydı artık

Bir de bu çıktı. Hayır ne bekliyorsunuz anlamıyorum. Sneijder'in gelişi nasıl olay olursaa gidişi de olay olur. Transfer konusunda konuşulacak tabi nerede konuşulacak? Bir kere şu an yapılacak transferlerin yarısı belki de Sneijder'e bağlı.

Gerçekten Belhanda'ya küfrederek hesabını mı kapattırdılar ya? Allah belanızı versin gerizekâlılar. Gidin başka takım tutun zeka yoksunlari ya.

Hakkaten yaw forma mor-beyaz nedir

Moderatör tarafında düzenlendi:
Evet Belhanda zaten üstün Türkçesi ve inanılmaz boş vakti ile tüm dikkatiyle instagramda yazılan mesajları okuyup dertlenmiştir. Come to Galatasaray diyince gelmediği gibi oyuncular, abv vb. şeyler yazınca da sallamıyorlardır haliyle.
Sadece Türkçe mı ediyorlar acaba
Hastang falan açmalar
Ama sallayacagi konusunda sana katılıyorum
Umrumda bile değildir

Ayrılmamış adamın formasını almak gavatlıktır, istediğiniz kadar eleştirin beyler. Sadece Belhanda değil hiçbir futbolcu küfürü haketmiyor ama yönetim verse bile Belhanda'nın o formayı Sneijder ayrılmadan alması saygısızlıktır bu kadar net. Yönetim ve Tudor bu konuda çok suçlu ama Belhanda'da suçlu. O zaman eleştirileri alacaksın üstüne sen insansın da 5 senedir galatasarayda forma giyen adam insan değil mi? Adam olsan önce herifin psikolojisini düşünürsün tamamen ayrılmadan almayayım dersin zaten. Sneijder'de muhtemelen kinlenmiştir zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt