Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek derdimiz numara zaten yersen.. dandik hazirlik macinda isimsiz formalar giymis topcularin hepsi. muslera 9 numara giyseydi sanki kimin umrunda olacakti

sanki sag kanat 2 orta saha 2 bek ve stoper gelmis gibi davraniyor instagramdaki beyinsiz güruh.

Bir de bu çıktı. Hayır ne bekliyorsunuz anlamıyorum. Sneijder'in gelişi nasıl olay olursaa gidişi de olay olur. Transfer konusunda konuşulacak tabi nerede konuşulacak? Bir kere şu an yapılacak transferlerin yarısı belki de Sneijder'e bağlı.
Baydı baydı Sabah akşam
Maicon gibi adam aldık sevinemiyorum şunları görünce

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu forma ne böyle, iğrenç ya.

DEUlWg7WsAEMNaF.jpg:large
Geçen yılın forması. Resmi olarak sadece Erzincanspor maçında giydik

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sadece Türkçe mı ediyorlar acaba
Hastang falan açmalar
Ama sallayacagi konusunda sana katılıyorum
Umrumda bile değildir

Yani tabii sallamaz abi ya, bu adamlar binlerce kişinin önünde futbol oynuyor, fiziki müdahale oluyor, sesler, yabancı maddeler ona rağmen futbol oynuyorlar da 2 tane harf yanyana geldi diye mi top oynamayacaklar?

sag ve sol bek yedekleri olarak yerli adamlar olmasi lazimken bizde carole linnes var sorun burada. bunlari zamaninda ilk 11 oynasinlar diye almislardi ama maks yedek olabilecekleri ortaya cikti. bu ikisini gönderip yerli almaya kalksan ömer ali, sakib aytac-ömer bayramdan baska oyuncu da yok suan icin. linnes bence hepsinden iyi ama carolün yerini sakib veya ömer doldurabilir zor degil. carolün talibi olmaz bence

Doğru Murhan. Zaten esasında Linnes ve Carole'u şutlayıp 4 tane bek almamız lazım. 2 tanesi 11 için olacak yabancı. Yedekleri de Ömer ve Emre olacak. Eldeki çöplerden kurtulup piyasadaki alabileceğimiz en iyi yerli bek adaylarını almış oluruz. Sonuçta 4 bekin de yabancı olması lüks olur. 14 tane yabancı hakkı var, kadroda Türk oyuncu da olması gerekiyor.

Dursuncu-Belhanda'cı yok hocam. Benim Sneijder'in gitmesi yönünde tek mesajım yok mesela. Kalırsa da baş üstüne, giderse de lakin taraftarın bu krizin hıncını Belhanda'dan çıkarması ben gibi nötr olan adamları bile anti Sneijder'ci yapacak bu gidişle. Kaç kere şahit oldum bu numara olayından dolayı adamın İnstagram hesabına yazılan sin-kaflı küfürlere, Arap atı diyip küçümseyenlere.. Bizim millet gibi duygusal adam işte. Senelik 3 Milyon küsür verip böylesine ciddi bir yatırım yaptığın bir adamı henüz tek maça çıkmadan küstürmek hoş mu?

Hocam o ciddi yatırımı yapanlardan hesap sormak gerekmez mi ? Taraftara yüklenmeyelim hiç süreci bu noktaya getiren Dursun ve Tudor'dur. Sneijder takımda dururken, takımda birçok eksik varken 1 ay pazarlık yapıp böyle fahiş ücretlere Belhanda'yı getirmek doğru mudur ? E geldi artık yapacak bir şey yok demeyin ben yaptım oldu diye bir şey yok artık hesap soralım şu yönetime yaşanmadık rezalet kalmadı.

Kim mi? Bir insan olabilir mi? Adam dün gelmiş millet ana avrat küfür ediyor. Bir iki kişi olsa neyse de full geçirmişler adama. Bu durumda gönlüyle işini yapmaz ama pro olarak sadece yapar. Sadece pro kafa yapısıyla işini yapanlarda katkıları meşhurdur misomivici örneği gibi.

Belhanda professional bir oyuncuysa o kufurleri takmaz kafaya. Bu adami bir hafta once havalimaninda 1000 kisi karsilamadi mi? Yarin Belhanda 2 gol atar o kufur dolu sayfa sevgi sozleriyle dolar tasar. Belhandanin bunlara kafayi takacagini hic sanmiyorum.

Burada suc Belhandaya kufur eden taraftar kadar bence daha da fazla yonetimindir. Takimdan ayrilmayan bir oyuncunun numarasini rizasini almadan baska bir oyuncuya vermekte ne demek? Ki bu oyuncu Sabri degil 4 senedir takimin 10 numarasi Sneijder. Yonetim olayin bu noktaya gelecegini goremiyor mu?

Yani tabii sallamaz abi ya, bu adamlar binlerce kişinin önünde futbol oynuyor, fiziki müdahale oluyor, sesler, yabancı maddeler ona rağmen futbol oynuyorlar da 2 tane harf yanyana geldi diye mi top oynamayacaklar?
Öyle değilse bile öyle olmalı
Işine bakmalı kariyeri için oynamalı

Baydı baydı Sabah akşam
Maicon gibi adam aldık sevinemiyorum şunları görünce

Çünkü Sneijder mevzu ondan büyüyor. Bugün Semih işi de burada konuşuldu ama unutuldu gitti. Oyuncunun ağırlığına göre değişiyor. Belhanda 4 sene mesela bizde çok iyi performans gösterse ve O da aynı şekilde birşey yaşasa benzer görüntü olur.

Ayrılmamış adamın formasını almak gavatlıktır, istediğiniz kadar eleştirin beyler. Sadece Belhanda değil hiçbir futbolcu küfürü haketmiyor ama yönetim verse bile Belhanda'nın o formayı Sneijder ayrılmadan alması saygısızlıktır bu kadar net. Yönetim ve Tudor bu konuda çok suçlu ama Belhanda'da suçlu. O zaman eleştirileri alacaksın üstüne sen insansın da 5 senedir galatasarayda forma giyen adam insan değil mi? Adam olsan önce herifin psikolojisini düşünürsün tamamen ayrılmadan almayayım dersin zaten. Sneijder'de muhtemelen kinlenmiştir zaten.
Belhanda ben 10 alicam demiyor ki
Yönetim ben Sneijder'i yollayacam diyor ayrılmasi icin toplantılar yapıyor yeni 10 numaramda sensin diyor napsin adam.
Bilmiyor ki olayın ciddiyetini, Sneijder'in meselesini adamin geleli 1 2 hafta olmuş daha sanki icimizden birisi gibi bakmayalim

Neyse az kaldi sonunda futbol izlemeyi de birakip yeniden diger hobim muzisyenlige donerim bende,bu kadar comarin oldugu ne ulkeden ,ne takimdan, ne isten,ne güçten hayir gelmez twitter a giriyorum küfür,instagrama giriyorum küfür,facebook u kapatali 1 yil oldu hayir imkanim olsa ulkeyi terk edeceğim cocuklari alip ama yok o derece bıktırdı ülkenin her yerine,konusuna sirayet etmis olan linc politikasi ve bölünmüşlük. Cehalet diz boyu,sonra vay efendim elin ispanya orta sıra takimina gitmismis te neden biz almamışmışız,neden karısı istememiş mis,zaten iki.dk. sosyal medyayi kontrol etseler birak calismayi turistik seyahate gelmeyecekler.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ulan böyle çapsız taraftara böyle yönetim ne salak iş yapıyorsunuz yav ne demek adama küfretmek hakaret etmek filan Belhanda ne yaptı size yav

Doğru Murhan. Zaten esasında Linnes ve Carole'u şutlayıp 4 tane bek almamız lazım. 2 tanesi 11 için olacak yabancı. Yedekleri de Ömer ve Emre olacak. Eldeki çöplerden kurtulup piyasadaki alabileceğimiz en iyi yerli bek adaylarını almış oluruz. Sonuçta 4 bekin de yabancı olması lüks olur. 14 tane yabancı hakkı var, kadroda Türk oyuncu da olması gerekiyor.

harzoid tanman nazif üclüsüne dursun eklenince felaket kacinilmaz oldu

serdar ahmet tolga selcuk yasin sinan erenle zaten 7 tane ideal yedek yerli var. yerli kaleci etti 8 iki de yerli bek eklesen 10 tane ediyor hic öyle semih kaya mehmet güven necip uysal gibi sirf yerli diye kadroda bulunmasi gereken adam yok. uefaya verilecek listede 2 adam eksik verirsin olur biter alt yapidan yetismis ve bizde oynayabilecek (daha dogrusu alabilecegimiz) kim var ki suan? kimse yok

Yönetim bu forma olayında bile amatör takımların yapmayacağı hatayı yaptı. Beceriksizlik dursun ve ekibi için artık bir hobi olmuş durumda. İlginç bir şekilde beceriksizliklerinden haz alıyorlar. Üniversitelerde incelenmesi gereken bir vaka.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Belhanda ben 10 alicam demiyor ki
Yönetim ben Sneijder'i yollayacam diyor ayrılmasi icin toplantılar yapıyor yeni 10 numaramda sensin diyor napsin adam.
Bilmiyor ki olayın ciddiyetini, Sneijder'in meselesini adamin geleli 1 2 hafta olmuş daha sanki icimizden birisi gibi bakmayalim
twitterda herkesten önce adam sneijderi takip etmis

demekki bizde wes var diye herifi kandirdilar

geldi ki wes gidecek sende 10 numarasin dedi bazi üc kagitci hainler belli ki

Çünkü Sneijder mevzu ondan büyüyor. Bugün Semih işi de burada konuşuldu ama unutuldu gitti. Oyuncunun ağırlığına göre değişiyor. Belhanda 4 sene mesela bizde çok iyi performans gösterse ve O da aynı şekilde birşey yaşasa benzer görüntü olur.
Sneijder giderse takimami küselim
Özbek var diye beter olsunmu takım diyelim
Sneijder top oynadı biz mi arkasında durmadık
Herşey ortada iki tarafın çekişmesi Galatasaray a zarar veriyor
Gidin bakın Belhandaya küfür edenlerin alayı kuştur

Hocam o ciddi yatırımı yapanlardan hesap sormak gerekmez mi ? Taraftara yüklenmeyelim hiç süreci bu noktaya getiren Dursun ve Tudor'dur. Sneijder takımda dururken, takımda birçok eksik varken 1 ay pazarlık yapıp böyle fahiş ücretlere Belhanda'yı getirmek doğru mudur ? E geldi artık yapacak bir şey yok demeyin ben yaptım oldu diye bir şey yok artık hesap soralım şu yönetime yaşanmadık rezalet kalmadı.
Süreç yönetimi konusunda zerre savunulacak tarafı yok zaten bunların, o konuda hemfikiriz. Olayı bu aşamaya getirmeden, Sneijder'le yola devam etmeme niyetini bugünlere taşımadan, sezon biter bitmez gerek oyuncuya gerekse de kamuoyuna söyleselerdi ne Belhanda'nın alınması bu denli tartışılırdı, ne de numara olayından ötürü kendi içimizde birbirimize düşerdik.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt