Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lazio Biglia'yı 20'ye göndermiş. İlk hedefleri (habere göre) Oğuzhan ve Selçuk İnan'mış. Oğuzhan'ı Beşiktaş satmaz kolay kolay. Selçuk'a 7-8 teklif gelse gönderir mi sizce yönetim?
Lazio Biglia'yı 20'ye göndermiş. İlk hedefleri (habere göre) Oğuzhan ve Selçuk İnan'mış. Oğuzhan'ı Beşiktaş satmaz kolay kolay. Selçuk'a 7-8 teklif gelse gönderir mi sizce yönetim?
7-8 mi Selçuk için çok çok fazla. 3-4 gibi bir rakam teklif edilsin bu taraftar baskıyla sattırır Selçuk'u.
7-8 mikardeş satmamak ayıp olur o paralara. O kadar para vereceklerini hiç sanmıyorum zaten.
Çekirdek dedin bol tuzlu olur.
![]()
GSC App VIP Edition 1.0 ™
Biglia 20
Ndiaye 10
Lukaku 85
Rudiger 38
Hakan Çalhanoğlu 22
vs vs.
Piyasa böyleyken Milli Takım orta sahasında senelerdir forma giyen Selçuk'a minimum 5 istememiz lazım
Su arao ve kadarabek nasil oyuncular ve nerden cikti soylentiler?
SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eski Turkiye lirasi YeterSelcuka 5 milyon mu japon yenimi arap dinarimi