Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lazio Biglia'yı 20'ye göndermiş. İlk hedefleri (habere göre) Oğuzhan ve Selçuk İnan'mış. Oğuzhan'ı Beşiktaş satmaz kolay kolay. Selçuk'a 7-8 teklif gelse gönderir mi sizce yönetim?

Debuchy mi kaldı geçen sezon 16 dakika oynamış adam bitirmiş futbolu emekli primi için gün sayıyor

Lazio Biglia'yı 20'ye göndermiş. İlk hedefleri (habere göre) Oğuzhan ve Selçuk İnan'mış. Oğuzhan'ı Beşiktaş satmaz kolay kolay. Selçuk'a 7-8 teklif gelse gönderir mi sizce yönetim?

7-8 mi :) kardeş satmamak ayıp olur o paralara. O kadar para vereceklerini hiç sanmıyorum zaten.

Debuchy'e hayır Gibbs'e evet.

7-8 mi Selçuk için çok çok fazla. 3-4 gibi bir rakam teklif edilsin bu taraftar baskıyla sattırır Selçuk'u.

1-2 M olmadı ücretsiz postalanması lazım bu herifin.

Çekirdek dedin bol tuzlu olur.

tadim-kavrulmus-ay-cekirdegi-bol-tuzlu-200gr.jpg

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Çekirdek ne la

Nevzat Dindar‏@nevzatdindar

Feghouli için West Ham ile anlaşma tamam.. futbolcu tatilde o yüzden süreç ağır işliyor.. Galatasaray cephesi transferde sorun görmüyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt