Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İmbula ve Lemina beraber gelirse sonraki sene mal gibi bakakalırız. Çünkü satın almak çok zor olur. Neyse gelsinler de ?

İmbula ve Lemina beraber gelirse sonraki sene mal gibi bakakalırız. Çünkü satın almak çok zor olur. Neyse gelsinler de ?
Bekleri satın alabilirsek seneye 2 orta saha ve stoper almak zorunda kalırız en fazla. Gomis elde patlamaz ve Sneijder iyi oynayıp sözleşme uzatırsa fazla oyuncu almaya gerek kalmaz cidden. Yerli alternatifleri ucuza bağlamaya çalışır scoutlara görev veriririz.

HTC 10

Bekleri satın alabilirsek seneye 2 orta saha ve stoper almak zorunda kalırız en fazla. Gomis elde patlamaz ve Sneijder iyi oynayıp sözleşme uzatırsa fazla oyuncu almaya gerek kalmaz cidden. Yerli alternatifleri ucuza bağlamaya çalışır scoutlara görev veriririz.

HTC 10
Bekleri 30+ oyunculardan seçersek yine uğraştırır

feg aldik sayiyorum.
artik önce orta sahayi haletmemiz lazim.
kiralik alsakta iyi opsiyon koyulmali. egerki paramiz varsa dogrudan parayi buraya yatiririm.
onun üzerine para yetmiyorsa linnes sol bek oynatirim, carole backup.
ve sag beki kiralik alirim. en mantiklisi bu.
kiralik alinacaksa sag bek. para varsa orta sahaya dogrudan yatirim.

cünkü:
takimin iskeleti kurulmus olur, bir takimin en önemli mevkileri hep orta bölgede olur.
yani forvet dos ve stoper. geri kalan takim bu oyuncularin etrafina kurulur.
düsünün melo gittiginden beri oraya saglam bi oyuncu alamadik, defansif orta saha anlamda her mac zorlaniyoruz.

forvet ve stoper aldigimiza göre dos transferi gerekiyor.
bu oyuncuyuda aldikmi kurgu tamamdir.
ondan sonra beklere bakilir, dedigim gibi olmasa kiralik bek.
yatirim defansif orta sahaya !

Son düzenleme:
...................... Muslera................................
Transfer..Maicon..Serdar.. Transfer
.............Transfer.....Transfer.............. Feghouli.........Sneijder.............Belhanda
.........................Gomis .....................

................ Yerli Kaleci..................
Linnes.. Ahmet.. Koray.. Carole
..............Selçuk.. Tolga.............
.....Sinan.. Emrah.. Garry/Yasin
...............Eren/Transfer.............

Toplam 14 yabancı oluyor

Gayet güzel olur

Dedim alayı kuştur diye

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Her yerdeler,burda da bolca var bunlardan.Gizlenmisler malum cücük kadar olduklarından kolay gizleniyorlar,gecen de dedigim gibi ,ne kadar Galatasaray'li taklidi yapan kus varsa alayinin...

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lemina ve Imbulayı ikişer sene kiralayalım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan canım her sıkıldığında forum antu'ya bakıp kahkahayı basıyorum. Durumları bizden beter ???

Gunaydin nobettaslar

Semih Cenk Selcuk gidiyor
Lemina Imbula mi geliyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

benim anladıgım snejder takımda kalmayı çok istiyo.o zaman da gereklerini yapacak.ücrette indirime gidecek,hocasına saygıda kusur etmeyecek.yedek kalınca sıkıntı yaratmayacak.

sneijder konusunda artık sogukkanlı olun.lincolnden tecrübelisiniz artık.adamı 10.000 kişi karşıladınız ,onu da çok seviyodunuz.sneijderle kıyaslamak gibi olmasın ,sadece örnek...

ergenler gibi davranmaya gerekte yok.sosyal medya kezbanları belhandaya kötü davranıyosa,buradakiler sahip çıkacak.ben belhandanın sadece bi tepki verdiğini düşünüyorum hesabını kapatarak.ve çok iyi yaptı.taraftarın aklının basına gelmesi için akıllıca bi taktik.

nevzat imbula ve lemina demiş.ben de zaman alsada bu iki ismin gelebilcegini düşünüyorum.scout transferi de olacak bu arada galiba.yerli-yabancı.ermeni bi çocuk gundemdeymiş.

Vahan Bichakhchyan'ın menajeri Vesmadian: ''Birçok kulüple beraber, Galatasaray'dan oyuncumuz için teklif aldık.''

Sevilla, La Liga'da ki AB yabancı kuralı sebebiyle Mariano'yu satabilir. Galatasaray ile görüşülüyor. [Foot Mercato]

kaderabek de 6 milyona bitebilirmiş.

kaderabeki alalım bence.hem gençte...

ergenler gibi davranmaya gerekte yok.sosyal medya kezbanları belhandaya kötü davranıyosa,buradakiler sahip çıkacak.ben belhandanın sadece bi tepki verdiğini düşünüyorum hesabını kapatarak.ve çok iyi yaptı.taraftarın aklının basına gelmesi için akıllıca bi taktik.

dersin anadolu'dan gelmis bir topcu ve tepki var. bu taraftarın derdi ne. takıma küssün, sahada yatsın mı istiyorlar.

korkarım tt arena da ıslıklarlarda.

dersin anadolu'dan gelmis bir topcu ve tepki var. bu taraftarın derdi ne. takıma küssün, sahada yatsın mı istiyorlar.

korkarım tt arena da ıslıklarlarda.
1-2 gol atarsa sorun kalmaz.çocuk kandırmak kadar kolay futbolda taraftarın gönlünü kazanmak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt