Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bekleri satın alabilirsek seneye 2 orta saha ve stoper almak zorunda kalırız en fazla. Gomis elde patlamaz ve Sneijder iyi oynayıp sözleşme uzatırsa fazla oyuncu almaya gerek kalmaz cidden. Yerli alternatifleri ucuza bağlamaya çalışır scoutlara görev veriririz.İmbula ve Lemina beraber gelirse sonraki sene mal gibi bakakalırız. Çünkü satın almak çok zor olur. Neyse gelsinler de ?
Bekleri 30+ oyunculardan seçersek yine uğraştırırBekleri satın alabilirsek seneye 2 orta saha ve stoper almak zorunda kalırız en fazla. Gomis elde patlamaz ve Sneijder iyi oynayıp sözleşme uzatırsa fazla oyuncu almaya gerek kalmaz cidden. Yerli alternatifleri ucuza bağlamaya çalışır scoutlara görev veriririz.
HTC 10
Bedelsiz göndermeyiz. Yedek kaleci bütçesi için para lazımMálaga: Cenk Gonen llegará este lunes a Málaga para firmar | Marca.com
bunlar Cenk bugün Ispanya ya gidiyor diyo, bonservis bedeli ödemeyecekler yaziyor galiba
Her yerdeler,burda da bolca var bunlardan.Gizlenmisler malum cücük kadar olduklarından kolay gizleniyorlar,gecen de dedigim gibi ,ne kadar Galatasaray'li taklidi yapan kus varsa alayinin...Dedim alayı kuştur diye
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Motivasyonu olumsuz etkiliyormuş. Cebe indirdikleri paraya bakıp motive olsunlar.Galatasaray bu transferleri bir bir yapacak.. ancak gereksiz yere gündemler moral bozuyor, motivasyonu olumsuz etkiliyor..
-nevzat
Beceriksizler kendileri kaşiniyor
Kolpacinin önde gideni haberaslan
ergenler gibi davranmaya gerekte yok.sosyal medya kezbanları belhandaya kötü davranıyosa,buradakiler sahip çıkacak.ben belhandanın sadece bi tepki verdiğini düşünüyorum hesabını kapatarak.ve çok iyi yaptı.taraftarın aklının basına gelmesi için akıllıca bi taktik.
1-2 gol atarsa sorun kalmaz.çocuk kandırmak kadar kolay futbolda taraftarın gönlünü kazanmak.dersin anadolu'dan gelmis bir topcu ve tepki var. bu taraftarın derdi ne. takıma küssün, sahada yatsın mı istiyorlar.
korkarım tt arena da ıslıklarlarda.