Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geldiğinde dünyanın en iyi 10 numarası değildi ama 2010'da dünyanın en iyi 10 numarasıydı veya ilk 3'te falandı
0

2010da Ballon Doru hak etti Sneijder

Her şeye rağmen Gomis kalsın son 15 günde yerinin dolması kolay değil , O kadar etkili forvet bulamayız Gomis krallar gibi oynar kafasını topladığında

Messi ve Ronaldodan hiç bir zaman iyi bi sezon geçirmedi bana göre , Evet biraz lobi gibi oldu ikisinin ödülleri toplama olayı ama her türlü veride üstün adamlar
Veri olarak evet ama o sezon o ödül Sneijderin hakki idi.
Inter ile elde ettikleri, ki o takimin bence kilit oyuncusu idi ve sonrasinda gecirdigi iyi bir dünya kupasi.

Veri olarak evet ama o sezon o ödül Sneijderin hakki idi.
Inter ile elde ettikleri, ki o takimin bence kilit oyuncusu idi ve sonrasinda gecirdigi iyi bir dünya kupasi.
Sneijder çok iyi oynadı o sezon ona kesinlikle katılıyorum ama tüm sezon boyunca yaptığı skor tüm kupalar dahil 8 gol 15 asist bu istatistikle Ballondor almak çok zor , İstatistiği biraz daha iyi olsaydı alırdı o ödülü muhtemelen , Mesela Messinin o sezon ki istatistiği 43 gol 13 asistmiş yani baya fark var , Gerçi Messi mi Ronaldo mu aldı o sezon tam çıkaramıyorum.

Sneijder çok iyi oynadı o sezon ona kesinlikle katılıyorum ama tüm sezon boyunca yaptığı skor tüm kupalar dahil 8 gol 15 asist bu istatistikle Ballondor almak çok zor , İstatistiği biraz daha iyi olsaydı alırdı o ödülü muhtemelen
OM icin bence cok iyi bir istatistik.
Ne kadar isin icine katiyorlar bilmiyorum ama Inter ile SL kazanmak, Real veya Barca ile kazanmaktan daha zor.

Sneijder çok iyi oynadı o sezon ona kesinlikle katılıyorum ama tüm sezon boyunca yaptığı skor tüm kupalar dahil 8 gol 15 asist bu istatistikle Ballondor almak çok zor , İstatistiği biraz daha iyi olsaydı alırdı o ödülü muhtemelen , Mesela Messinin o sezon ki istatistiği 43 gol 13 asistmiş yani baya fark var , Gerçi Messi mi Ronaldo mu aldı o sezon tam çıkaramıyorum.

Mevzu istatistik olmamali

Bu sene Modric almali mesela

Dunyanin en cok istatistik yapan oyuncusu odulu degil

En iyi oyuncusu odulu sonucta

Gomis bu kadar sinsice yavsayacagina cok degil bir ozur dilerim tweeti atsan affetmeye haziriz

Ama cok belli ne kadar hain oldugu ozur dileyecegine taraftari kendi tarafina cekmeye calisiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt