Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1534173057859.webp
celil bunu sabitlemiş.şans bulacak yakında bence

Gomis bu kadar sinsice yavsayacagina cok degil bir ozur dilerim tweeti atsan affetmeye haziriz

Ama cok belli ne kadar hain oldugu ozur dileyecegine taraftari kendi tarafina cekmeye calisiyor

Özür dileyecek bisey yokki adam zam istiyor ama avucunu yaliyor bu kadar basit. Ha yaptigi etik mi bence degil ama uzatacak pek de bisey yok

Özür dileyecek bisey yokki adam zam istiyor ama avucunu yaliyor bu kadar basit. Ha yaptigi etik mi bence degil ama uzatacak pek de bisey yok

Daha yeni kontrat yapmis bir futbolcunun hele de FFP dusunulunce zam istememesi gerekirdi
Diyelim istedi bunu gizli tutmasi, menajeri yoluyla basina yaymamasi gerekirdi
Diyelim basina yaydi kulup zam verilmeyecegini soyleyince ya tamam ya devam demeliydi
Diyelim kararini veremedi izin isteyip gelecegini dusunmeliydi
Diyelim izin istemedi ve takimda kaldi profesyonelce sozlesmesine saygi gosterip isini yapmaliydi
Diyelim isini dogru duzgun yapmadi sahaya ciktiginda odun vermemliydi

Ama gel gor ki bu adam bir maci sabote etti ve biz bir kupadan olduk

Daha yeni kontrat yapmis bir futbolcunun hele de FFP dusunulunce zam istememesi gerekirdi
Diyelim basina yaydi kulup zam verilmeyecegini soyleyince ya tamam ya devam demeliydi
Diyelim izin istemedi ve takimda kaldi profesyonelce sozlesmesine saygi gosterip isini yapmaliydi

Yahu bunu yaptigina dair elinde ne gibi doneler var?
Kacirdigi penalti mi?
Nerede ise takimin tümü gibi kötü performansi mi?

Anlasilan Fransiz cetesini dehleyemeyecegiz sampiyonluk yalan oldu gecmis olsun

Bari Basaksehir sampiyon olsun, ikinci olsak kafi

Yahu bunu yaptigina dair elinde ne gibi doneler var?
Kacirdigi penalti mi?
Nerede ise takimin tümü gibi kötü performansi mi?

Ustte yazdığin seylere katılıyorum ancak bu kisma katilmam. Gomis formsuz ve forma girecek gibi durmuyor. Ben bu sezon kendisinden baya kötü bir performans bekliyorum

Penaltidan sonra siritmasi

Aglasa bunlarin hicbirini demezdim

Cunku gecen sezon ligde penalti kacirdiktan sonraki suratini da biliyorum

Ustte yazdığin seylere katılıyorum ancak bu kisma katilmam. Gomis formsuz ve forma girecek gibi durmuyor. Ben bu sezon kendisinden baya kötü bir performans bekliyorum

gomis ucl twitter hesabını yöneten kişiye maçbaşı ücretlerinden kaç euro gönderdi acaba da böyle bir paylaşım yapıldı

cl kariyerindeki gollerin yarısını şikeli maçta atmış bir forvetin nesini paylaşacak ucl hesabı

Penaltidan sonra siritmasi

Aglasa bunlarin hicbirini demezdim

Cunku gecen sezon ligde penalti kacirdiktan sonraki suratini da biliyorum
Evet o hareketleri rahatsiz edici idi ama sabote etti demek icin yeterli mi?
Sonucta bir iki oyuncu haric tüm takim afedersin b... gibi oynadik, sadece kupa macinda degil tüm hazirlik dönemi hatta Ankaragücü maci da buna bir yere kadar dahil edilebilir.

Evet o hareketleri rahatsiz edici idi ama sabote etti demek icin yeterli mi?
Sonucta bir iki oyuncu haric tüm takim afedersin b... gibi oynadik, sadece kupa macinda degil tüm hazirlik dönemi hatta Ankaragücü maci da buna bir yere kadar dahil edilebilir.

Sabote etti derken bilerek kotu oynadi demek istiyorum

Diger kotu oynayanlarin bilerek kotu oynadigini sanmiyorum

1534173971650.webp
1534174012171.webp
bursanın verdiği büyük boşluklara,bursalılar arasındaki mesafeye ve boştaki fenerlilere dikkat.bursadan yol olmaz böyle devam ederse...kayseriyi merak ediyorum,bakcam akşam biraz

Stoke City'den Ndiaye için geri adım!

Galatasaray'ın transferdeki bekle-gör taktiği işe yarayacak gibi duruyor... Stoke City, Badou Ndiaye'yi satamayınca kiralık opsiyonuna sıcak bakmaya başladı.

Habertürk'ün haberine göre; İngiltere Championship'te Stoke City'nin ilk karşılaşmasında kadro dışı kalan Badou Ndiaye, eski takımına kavuşmak için gün sayıyor. Galatasaray'ın daha önce anlaştığı Senegalli oyuncuyu satma ümidiyle elinde tutan İngilizler, ülkelerinde transfer döneminin kapanmasıyla birlikte kiralama yöntemine sıcak bakmaya başladı.

Ndiaye'yi gönderecek olan İngilizler, oyuncuyu oynatmama kararı aldı. Şampiyonlar Ligi avantajıyla 28 yaşındaki orta sahayı kiralamaya en yakın kulüp olan Sarı-Kırmızılılar'ın aradaki ufak pürüzleri gidererek yakın zamanda Ndiaye'yi kadroya katacağı bildirildi.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sabote etti derken bilerek kotu oynadi demek istiyorum

Diger kotu oynayanlarin bilerek kotu oynadigini sanmiyorum
Anliyorum ben de mesela buna inanmiyorum.
Cünkü dedigim gibi takim olarak kötü bir hazirlik dönemi gecirdik.
Bu adam gecen sezon basi hazirlik döneminde de böyle idi, burada yazilanlar hala gözümün önünde.

Penalti olayina gelince, ben daha adam topu o noktaya koymadan kaciracak dedim.
Davranislari beni de rahatsiz etti, zam istemesine bir sey demiyorum, hak ettigini düsünen herkes zam ister kimse bana bosuna hikaye anlatmasin, sadece bu dönem istemesine kiziyorum.
Ama maci satti sabote etti falan, bunlar bana biraz fazla geliyor cünkü dedigim gibi, gecen sezon basi da böyleydi bu adam.
Hatta sezon ici bile cikardigi kötü maclari biliyoruz.
Kötü bir sürec ama gel gelelim su an yapacak hicbir sey yok.

Mevcut yönetim su ana kadar is bitirici bir yönetim resmi cizmedi, bu yüzden Gomisi satip yerini doldurma operasyonu yapabileceklerini hic ama hic sanmiyorum. Cünkü isin temelinde sana hak veriyorum, aslinda böyle yapan oyunculara yol vereceksin, büyük takim refleksi bunu gerektirir. Ama iste biz büyük takimiz ama parasi olmayan türden büyük takimiz.

Takimi sabote eden mi ariyorsun, Tolga Cigerci mesela.
Zam isteyip oynamasa bu kadar koymazdi, derdim zam istedi vermediler o da oynamiyor ama takimin en cok ihtiyaci oldugu dönemler yaptigi malum.

Ha su bu yüzden kupa kaybettik olayini da bir gecelim.
Biz macta top oynamadik ki o kupayi kazanalim.
Akhisar biraz daha becerikli ve sansli olsa daha ilk yari mac 2-0, ikinci yari 3-0 veya daha fazlasi olur idi.

Son düzenleme:
Ndiaye-Akbaba-Forvet-Denayer bir de Maicon satılırsa bir stoper daha yapar bir de Türk yedek kaleci alır transferi kapatırız

zamanında hakan şükür juventusla görüşmüş takım parasal açıdan zor durumdayken,popescu gitmek istemiş.yani bunlar geçmişte de vardı.gomis olayını bu kadar abartmayalım.

Bakalim kimler satilacak kimler alinacak

Abdurrahim Baskan bosuna oyle konusmamistir diye umuyorum zaman da daraliyor son hafta mi olacak her sey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt