- 2 Temmuz 2011
- 140.182
- 60.262
- 5.628
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gomis bu kadar sinsice yavsayacagina cok degil bir ozur dilerim tweeti atsan affetmeye haziriz
Ama cok belli ne kadar hain oldugu ozur dileyecegine taraftari kendi tarafina cekmeye calisiyor
Özür dileyecek bisey yokki adam zam istiyor ama avucunu yaliyor bu kadar basit. Ha yaptigi etik mi bence degil ama uzatacak pek de bisey yok
Yahu bunu yaptigina dair elinde ne gibi doneler var?Daha yeni kontrat yapmis bir futbolcunun hele de FFP dusunulunce zam istememesi gerekirdi
Diyelim istedi bunu gizli tutmasi, menajeri yoluyla basina yaymamasi gerekirdi
Diyelim basina yaydi kulup zam verilmeyecegini soyleyince ya tamam ya devam demeliydi
Diyelim kararini veremedi izin isteyip gelecegini dusunmeliydi
Diyelim izin istemedi ve takimda kaldi profesyonelce sozlesmesine saygi gosterip isini yapmaliydi
Diyelim isini dogru duzgun yapmadi sahaya ciktiginda odun vermemliydi
Ama gel gor ki bu adam bir maci sabote etti ve biz bir kupadan olduk
Yahu bunu yaptigina dair elinde ne gibi doneler var?
Kacirdigi penalti mi?
Nerede ise takimin tümü gibi kötü performansi mi?
Ustte yazdığin seylere katılıyorum ancak bu kisma katilmam. Gomis formsuz ve forma girecek gibi durmuyor. Ben bu sezon kendisinden baya kötü bir performans bekliyorum
Daha yeni kontrat yapmis bir futbolcunun hele de FFP dusunulunce zam istememesi gerekirdi
Diyelim istedi bunu gizli tutmasi, menajeri yoluyla basina yaymamasi gerekirdi
Diyelim basina yaydi kulup zam verilmeyecegini soyleyince ya tamam ya devam demeliydi
Diyelim kararini veremedi izin isteyip gelecegini dusunmeliydi
Diyelim izin istemedi ve takimda kaldi profesyonelce sozlesmesine saygi gosterip isini yapmaliydi
Diyelim isini dogru duzgun yapmadi sahaya ciktiginda odun vermemliydi
Ama gel gor ki bu adam bir maci sabote etti ve biz bir kupadan olduk
Evet o hareketleri rahatsiz edici idi ama sabote etti demek icin yeterli mi?Penaltidan sonra siritmasi
Aglasa bunlarin hicbirini demezdim
Cunku gecen sezon ligde penalti kacirdiktan sonraki suratini da biliyorum
Evet o hareketleri rahatsiz edici idi ama sabote etti demek icin yeterli mi?
Sonucta bir iki oyuncu haric tüm takim afedersin b... gibi oynadik, sadece kupa macinda degil tüm hazirlik dönemi hatta Ankaragücü maci da buna bir yere kadar dahil edilebilir.
Anliyorum ben de mesela buna inanmiyorum.Sabote etti derken bilerek kotu oynadi demek istiyorum
Diger kotu oynayanlarin bilerek kotu oynadigini sanmiyorum