- 2 Temmuz 2011
- 140.185
- 60.265
- 5.628
köln 2.ligdeyse modeste niye gitsinki oraya?yani ne bilyim şampiyonlar ligi var,şampiyonluk için en güçlü adaylardan biriyiz.yıllıgı da 2 milyondan aşagı olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sergen , alınma da altyapıyı bayağı abartıyorsun kardeism yaGSC herseyi abartıyo o kesin.bana altyapı oyuncualrı için abartıyo diyolar.ama ben o cocuklarda elaleminkiler gibi 1-2 hareket değil 10-15 hareket görüyorum maç içinde..en son bi video izledim neden bu kadar abarttılar diye birini.videoda 1-2 hareket dışında,çevrilemeyen toplar ve isabetsiz paslar var.bundan sonra susma kararı aldım,yani GSC işte...
Valla ajitasyon var ki bir sorma , Allah'a şükür Fatih Hoca bu tiplerden değil.En fazla yillik 2m veririz + 1-2m imza parasi
"Suçlu"* nun suçu ispat edilmesine kadar suçsuzdur.
Modeste olayını ispart edecek bir veri yok elde.
Böylece Melih/Seçkin beylere Kandırma Galatasaraylıları haksız olmuyor ?
* Seçkin ve kaynağı / Melih
muhteşemler abi yaSergen , alınma da altyapıyı bayağı abartıyorsun kardeism ya
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu sefer her jenerasyon iyi.dün mutlunun oynadıgı maçı izleidm.çocuk bildiğin dans ediyo,ben böylesini görmedim ya.nasıl döne döne ayak içi ayak dışı paslar veriyo inanamazsın.nasıl desem tek bi hareketle çalım atıyo.15 saniyede topu geri kazanıyo mustafa kapı ali yavuz emre kurt mirza cihan...mirza cihan yeni transfer,süper asist yaptı ali yavuzaMK ile bir kaç kadeh kaldırdıkkszyauuvNe saçmalıyorsun Arif ya
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSC herseyi abartıyo o kesin.bana altyapı oyuncualrı için abartıyo diyolar.ama ben o cocuklarda elaleminkiler gibi 1-2 hareket değil 10-15 hareket görüyorum maç içinde..en son bi video izledim neden bu kadar abarttılar diye birini.videoda 1-2 hareket dışında,çevrilemeyen toplar ve isabetsiz paslar var.bundan sonra susma kararı aldım,yani GSC işte...
Köln kimadam transferi karmaşık demiş,yani....köln mü Galatasaray mı belli değil diyo...kölnün yüksek teklifine ragmen diye başlıyo twiti...
semih ve emre deyip 5 sene öncesiyle yaşamak iyi değil.semih ve emre ilerleyemediyse bu onların sucu.benim ya da taraftarın degil.şimdiye odaklanın...ugursuzun dursun özbek ve yönetimi oldugunu geçte olsa anladınız,benim olumsuzlugum vardır.ama sırf bu yüzden maçlarda forumda değilim.forumun genel olarak enerjisi düşük.yoksa bende ugursuz diye takılabilirim,mesajları bulup birilerine ki bu 20 dkmı almaz.Altyapı ile ilgili olumlu fikirlerin güzel ama bu konuda umutlu olduğun tek isim iş yapmadı.
Forumda uğursuz diye anılma sebebin de bu. Suçlamak yanlış bir oyuncunun olmaması için 10'larca olması için sadece 1 faktör var. Ama bence de çok fazla Polyanna'cılık yapmamak lazım. Çıksa çıksa 3-4 isim buradan çıkar o da Semih, Emre Çolak gibi bir süre sonra taraftarın yerdiği seviyede olabilir.
semih ve emre deyip 5 sene öncesiyle yaşamak iyi değil.semih ve emre ilerleyemediyse bu onların sucu.benim ya da taraftarın degil.şimdiye odaklanın...ugursuzun dursun özbek ve yönetimi oldugunu geçte olsa anladınız,benim olumsuzlugum vardır.ama sırf bu yüzde maçlarda forumda değilim.forumun genel olarak enerjisi düşük.yoksa bende ugursuz diye takılabilirim,mesajları bulup birilerine ki bu 20 dkmı almaz.