Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kulübümüz, altyapımızda yetişen Birhan Vatansever’in transferi konusunda geçtiğimiz sezon oynadığı Bandırmaspor Kulübü ile anlaşmaya varmıştır. Birhan Vatansever ile iki sezonluk sözleşme imzalanmıştır.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Birhan eşşek kadar herif oldu.

Alt yapıya felan katılmaz herhalde?

A-takım için alınmıştır, öyle umuyorum.

birhan 2 hafta oldu geleli zaten,saçmalamayın şampiyonlar ligi diye.rotasyonda şans bulur.malum selcuk hayalet,fernando formsuz

keşke doğuş can incedere de aynı şansı elde edebilseydi.97lilerde en potansiyelli isimlerden biriydi.çocugun ömrü sakatlıklarla geçti ya

doğuş can incedereyi sakatlıklar bıraksaydı şu an 11 de şans bulacaktı,ardadan sonra en iyilerden biri diye bahsedildi.barış alıcı ile aynı yaşta.

Performans olarak Gomisi çok savundum ama para için yaptıklarını nasıl savunuyorsunuz anlamıyorum.Adam yıllık 1.5 ve hatta 2 milyon alıp zam istese amenna derim de imza parasıyla beraber 1 yılda 6 milyon alan adam fırsatçılık yapıp zam isterse en hafif tabirle nankörlüktür.O zaman aldığı paraların yarısını Garye versin.Gerçekten 7-8 milyonluk teklif varsa anında gönderilsin.Özellikle Modeste fırsatı çıkmışken geç kalınmamalı.7-8 milyon ile en az 4 oyuncu alırız.

Modeste--free
Emre------3 milyon
Badou-----1.5 milyon
Denayer---1.5 milyon ile güzel takım oluruz.Seneye de Belhanda-Fegh-Maicon 3lüsünden en az 2sini yollarsak maaş bütçesinde çok iyi tasarruf yaparız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt