- 28 Haziran 2010
- 28.977
- 27.655
- 3.298
Mahmut tuncer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sıkıntıdan İstanbulspor-Afyonspor maçını izliyorum. Stad ve zemin güzel sarı siyah kale ağlarıda çok iyi olmuş Dortmund gibi duruyor. Bir de bando tutmuşlar bir arabesk bir hareketli çalıyorlar arada garip saksafon sesleride geliyor. Birazdan Reggae'ye başlarlarsa şaşırmam skoruda vereyim bu arada İstanbulspor 4-0 önde![]()
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kimdi bu adam yav Herve Tum mu ?
yok yahu Balili siyahi değildi
Çok mantıklı gercekten. Şampiyon olamayip Şampiyonlar Ligi'ne cikamayip, o 40m Euro'luk gelirden ol, bak bakayım o max 20m euro zararı tutturabiliyor musun? Senden kat ve kat kötü halde olan FB Ayew ve Slimani'yi kiralıyor, burda boş yaptığınız yetmiyormuş gibi bir de transfer nöbetinde transfer mi bekliyorsunuz hala vs diyorsunuz. Kafa müthiş yani...Euro olmus 8 halen yönetime ‚Transfer Niye yok yeahhhhhh‘ diye sövenler var. Nöbeti kapatip SLde Park the Bus yapalim bence. Ligi her sekilde götürürüz.
Iyi geceler
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fotodaki gizli çocuk mu yazmış bunu?Emre Akbaba: “Herşey Galatasaray’a bağlı. Sonuçta çocukluğumdan beri tuttuğum bir takım. Neden gitmek istemeyeyim? O atmosferde forma giymeyi neden istemeyeyim?”
![]()
Çok mantıklı gercekten. Şampiyon olamayip Şampiyonlar Ligi'ne cikamayip, o 40m Euro'luk gelirden ol, bak bakayım o max 20m euro zararı turturabiliyor musun? Senden kat ve kat kötü halde olan FB Ayew ve Slimani'yi kiralıyor, burda boş yaptığınız yetmiyormuş gibi bir de transfer nöbetinde transfer mi bekliyorsunuz hala vs diyorsunuz. Kafa müthiş yani...
Fok balıklarının yolunu gozluyorum.
"Kararımı verdim. Zenit'te kalıyorum. Türkiye'ye gitmeyeceğim." demek ki 4.5 milyon € yıllık birine 3.5 milyon € yıllık da ayewe falan verip gs alsa sevinicek gs hainleri var aramızda
bakın çok net söylüyorum haindir alçaktır böyle bi hamleye sevinen de yapanda
yönetim allahtan dursun salağı gibi gerizekalı taraftarın gazına gelip malo futbolculara para saçmıyor
ne tesadüftür ki kıçımıza giren kazıklardan ötürü aynı gerizekalı topluluk bu herifler niye satılmıyor diyede ağlıyor