Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sıkıntıdan İstanbulspor-Afyonspor maçını izliyorum. Stad ve zemin güzel sarı siyah kale ağlarıda çok iyi olmuş Dortmund gibi duruyor. Bir de bando tutmuşlar bir arabesk bir hareketli çalıyorlar arada garip saksafon sesleride geliyor. Birazdan Reggae'ye başlarlarsa şaşırmam skoruda vereyim bu arada İstanbulspor 4-0 önde :asd:

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Istanbulspor’un hep bandosu vardi

-------------------Muslera

Mariano - Donk - Aziz - Yuto

---------------------Reges
-------------Badou --- Akbaba

---Henry --- Modeste --- Garry

#Bekliyoruz

Emre Akbaba: “Herşey Galatasaray’a bağlı. Sonuçta çocukluğumdan beri tuttuğum bir takım. Neden gitmek istemeyeyim? O atmosferde forma giymeyi neden istemeyeyim?”

DkgZO9UXcAAhfCy.jpg

taraftarlarımızı şaşırtıcak ve sevindiricek transferlerin gelmesine 16 gün kaldı demek sadece

Euro olmus 8 halen yönetime ‚Transfer Niye yok yeahhhhhh‘ diye sövenler var. Nöbeti kapatip SLde Park the Bus yapalim bence. Ligi her sekilde götürürüz.

Iyi geceler

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çok mantıklı gercekten. Şampiyon olamayip Şampiyonlar Ligi'ne cikamayip, o 40m Euro'luk gelirden ol, bak bakayım o max 20m euro zararı tutturabiliyor musun? Senden kat ve kat kötü halde olan FB Ayew ve Slimani'yi kiralıyor, burda boş yaptığınız yetmiyormuş gibi bir de transfer nöbetinde transfer mi bekliyorsunuz hala vs diyorsunuz. Kafa müthiş yani...

Durumumuz kötü de oyuncu kiralayamayacak kadar düşmedik diye düşünüyorum.Ama su acik ki bu takim pas oyununu biraz zor oynar. Gecis oyunu clde isimize yarayabilir

demek ki 4.5 milyon € yıllık birine 3.5 milyon € yıllık da ayewe falan verip gs alsa sevinicekler aramızda

yönetim allahtan dursun salağı gibi taraftarın gazına gelip malo futbolculara para saçmıyor

Çok mantıklı gercekten. Şampiyon olamayip Şampiyonlar Ligi'ne cikamayip, o 40m Euro'luk gelirden ol, bak bakayım o max 20m euro zararı turturabiliyor musun? Senden kat ve kat kötü halde olan FB Ayew ve Slimani'yi kiralıyor, burda boş yaptığınız yetmiyormuş gibi bir de transfer nöbetinde transfer mi bekliyorsunuz hala vs diyorsunuz. Kafa müthiş yani...

Transfer bekliyormusun?

modesteyim modeste modeste
aklim gitti bu zenciye iste
hayir mi şer mi bilmem ama
modesteyim ben modeste

demek ki 4.5 milyon € yıllık birine 3.5 milyon € yıllık da ayewe falan verip gs alsa sevinicek gs hainleri var aramızda

bakın çok net söylüyorum haindir alçaktır böyle bi hamleye sevinen de yapanda
yönetim allahtan dursun salağı gibi gerizekalı taraftarın gazına gelip malo futbolculara para saçmıyor
ne tesadüftür ki kıçımıza giren kazıklardan ötürü aynı gerizekalı topluluk bu herifler niye satılmıyor diyede ağlıyor

Tekrar ediyorum Bu durumda Transfer yapan her yöneticinin akil sagligi yerinde degildir zaten.

Ekonomik durumun ciddiyetini anlamayan renkdaslar Fatih Renkdasimizin yazdiklarini bir daha okusun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt