Yav hadi kumda oyna gözünü seveyim işim var.Yalan dolan ?
Yav geç birader daha bir kaç hafta önce ne dediğini hatırlamıyorsun sonra iftira diye ağlıyorsun
Terim'in transfer politikasını eleştirdin ve forumdan linç yedin.İçerik hakkında fikrim yok onu senin hatırlaman lazım çok fazla tepki gelince yanlış anlaşıldım diyip özür diledin
Şimdi sen buna da yalan dersin..
Hadi diyelim o gün tarafsız bir biçimde eleştirmek istedin,Terim'i sevdiğini iddia eden biri
Şu ifadeleri kullanmaz
giden yokŞu 2 hafta geçse de kim geliyor kim gidiyor takip etmesek artık sıktı valla
Bende bugun Adana'daydim harbi yaniyordu sonra memleketim Mersin'e geldim ama burada yaniyorduYarım günlüğüne Mersin Silifke ye biraz denize geldim. Birazdan cayır cayır yanan memleket Adana ya geri yola çıkacağım.
sent via GSC
İlla birileri gelecek birileri gidecek son günlere kaldı. 31 ağustosta CL listesi veriyoruz verdikten sonra belki emre alınabilir Avrupada oynayamaz ama yapacak bir şey yokgiden yok
haliyle gelen de yok
Bogsak i dene derimBen ilk defa geldim buraya. Hoşuma gitti Silifke sahilinden daha temiz buldum. Sağolasın sana da iyi tatiller
Seneye Türkiye ye gelirsem tekrar uğrarım mutlaka. Adana ya yakın olması güzel.
sent via GSC
Helal. Bu resimden plajı tanıdın yani ?Mersin Taşucu sahili değil di mi orası renktas?
GM 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yaniyürük gel de iliklerine kadar hisset şu sıcağı renktaşYarım günlüğüne Mersin Silifke ye biraz denize geldim. Birazdan cayır cayır yanan memleket Adana ya geri yola çıkacağım.
sent via GSC

Her yaz istisnasız gittiğim için aşina geldi açıkçası renktaş, doğru çıkması beni de şaşırttıHelal. Bu resimden plajı tanıdın yani ?
EyvallahHer yaz istisnasız gittiğim için aşina geldi açıkçası renktaş, doğru çıkması beni de şaşırttıEyvallah
GM 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tabii renktaş,o sahil şeridini ezbere bilirimErdemliye ugrar misin hic![]()
️ bir kaç güne o taraflara geleceğim.şaka maka arayacağız gibi bu yönetim geldiğinden beri ne yaptı ağlamaktan başka şampiyonlar ligine çıkacağız sponsor bulamıyoruz uefa da olduğumuz sürede en azından thy ile sponsorlu yapmıştı abdurahim ve mustafanın ağlamalarından bıktım yetiş yalı surat ...Ekli dosyayı görüntüle 26817