GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 147

Alper Altun ·

Cevap
8,5K
Okunma
469,1K
Sayfa
147/426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DkkuZjLWwAU2gFv.jpg
ölecegim yeter gülümsemee

Yalan dolan ?

Yav geç birader daha bir kaç hafta önce ne dediğini hatırlamıyorsun sonra iftira diye ağlıyorsun

Terim'in transfer politikasını eleştirdin ve forumdan linç yedin.İçerik hakkında fikrim yok onu senin hatırlaman lazım çok fazla tepki gelince yanlış anlaşıldım diyip özür diledin

Şimdi sen buna da yalan dersin..

Hadi diyelim o gün tarafsız bir biçimde eleştirmek istedin,Terim'i sevdiğini iddia eden biri

Şu ifadeleri kullanmaz
Yav hadi kumda oyna gözünü seveyim işim var.
Transfer politikası kötü tabi abi.
Sneijder'in bile gelmesini istemiyordu.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gomis satıldı deniyor İnsta'da

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yarım günlüğüne Mersin Silifke ye biraz denize geldim. Birazdan cayır cayır yanan memleket Adana ya geri yola çıkacağım.

sent via GSC
Bende bugun Adana'daydim harbi yaniyordu sonra memleketim Mersin'e geldim ama burada yaniyordu

şaka maka arayacağız gibi bu yönetim geldiğinden beri ne yaptı ağlamaktan başka şampiyonlar ligine çıkacağız sponsor bulamıyoruz uefa da olduğumuz sürede en azından thy ile sponsorlu yapmıştı abdurahim ve mustafanın ağlamalarından bıktım yetiş yalı surat ...
g6Yab3.webp

şaka maka arayacağız gibi bu yönetim geldiğinden beri ne yaptı ağlamaktan başka şampiyonlar ligine çıkacağız sponsor bulamıyoruz uefa da olduğumuz sürede en azından thy ile sponsorlu yapmıştı abdurahim ve mustafanın ağlamalarından bıktım yetiş yalı surat ...Ekli dosyayı görüntüle 26817

O rezil herif NEF sponsorlugu ve Riva+Florya satisini TL den yapti ve o kuru sabitlemedi bile... Akili olsaydi herseyi dolardan yapardi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri