GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 148

Alper Altun ·

Cevap
8,5K
Okunma
469,7K
Sayfa
148/426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnşallah NDiaye, Emre Akbaba, Denayer gelecek.

Gomis satilirsa da iyi bir golcü alabiliriz bence o parayla.

Feghouli ve Belhanda CL gormeden oldurseler gitmeyecekler anladigim. Sene heveslerini almis sekilde bi yere postalariz, tabii boyle laubali oynamaya devam ederlerse (özellikle Feg) ilk 11 zor gorur, o da ayri.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Transferrrrrrrrrrrrrrrrrr

Göztepe, Borges transferini bitirdi

Göztepe, Deportivo La Coruna forması giyen Kosta Rikalı orta saha oyuncusu Celso Borges ile her konuda anlaştı.

şaka maka arayacağız gibi bu yönetim geldiğinden beri ne yaptı ağlamaktan başka şampiyonlar ligine çıkacağız sponsor bulamıyoruz uefa da olduğumuz sürede en azından thy ile sponsorlu yapmıştı abdurahim ve mustafanın ağlamalarından bıktım yetiş yalı surat ...Ekli dosyayı görüntüle 26817
nesini arıycaz bu kekonun yediği haltlar yuzunden eli kolu bağlı kalan cengo ve apo ağlıyorlar ya zaten.

şaka maka arayacağız gibi bu yönetim geldiğinden beri ne yaptı ağlamaktan başka şampiyonlar ligine çıkacağız sponsor bulamıyoruz uefa da olduğumuz sürede en azından thy ile sponsorlu yapmıştı abdurahim ve mustafanın ağlamalarından bıktım yetiş yalı surat ...Ekli dosyayı görüntüle 26817
IncompatibleDisloyalJunco-size_restricted.gif

Sassuolo, Galatasaray'ın da ilgilendiği Marlon için Barcelona ile 6 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardı. (Sky Sport Italia)

sassuolo elimizden adam alıyor ne günlere kaldık bee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt